Bonefast
Image default
Gezondheid

Geen vergif meer?

Veel mensen vragen zich af hoe ze kunnen stoppen met roken. Als je bij de huisarts langs gaat dan helpt zij/hij je wel hiermee, maar toch wilt het niet altijd lukken. Er zijn ook pleisters die je op kan plakken of kauwgom die je kan kauwen die hier speciaal voor is gemaakt, ook dit helpt niet bij iedereen.

Dan vraag jij je toch af waarom dit bij jou niet helpt, misschien komt dit omdat jij zelf nicotine nog niet wilt op geven. Veel mensen willen die nicotine toch wel binnen blijven krijgen, maar willen niet de giftige stoffen binnen krijgen die tabak sigaretten met zich meeneemt.

E-oplossing

Gelukkig is hier een alternatief voor gevonden, iets waar je toch je nicotine mee binnen krijgt maar niet de giftige stoffen ervan. Als je rookt merk je vast wel dat er een rookwolk om je heen verzameld, deze rookwolk bevat giftige stoffen die heel slecht zijn voor jou en je medemens. Een E-sigaret kan hierbij helpen. Doordat een E-sigaret met behulp van een batterij en atomizer nicotine verdampt, komen er geen giftige rook wolken en kan jij toch je nicotine nog consumeren.

Een E-sigaret kan je heel makkelijk bestellen, als je eenmaal online hebt gevonden welke je graag zou willen hebben. Je kan het al binnen 2 dagen in huis hebben en klaar voor gebruik.

http://dansmoke.nl/