Bonefast
Image default
Eten en drinken

Welke soorten smaken zijn er voor Nespresso

Nespresso cups zijn er in allerlei soorten en smaken

Iedereen kent de cups die je gebruikt voor een Nespressomachine. De cups zijn luchtdicht verpakt. Dit is om de koffie en vooral de aroma’s goed te houden. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn of haar favoriete smaak espresso, ristretto of lungo. Nespresso heeft een heel groot aanbod aan allerlei soorten en smaken. Je kunt zo heel gemakkelijk je eigen sterkte of smaak uitkiezen. De cup plaats je in de daarvoor bestemde plaats in de Nespresso machine en binnen enkele minuten heb je je favoriete koffievariatie

 

Decaffeinato of Inspirazione cups

Een lekkere verse espresso of lungo zoals je die bij een echte barista krijgt. Dat kan met Nespresso ook gewoon thuis. De intenso, espresso en lungo zijn een beetje de bekendste soorten en daarin heb je dan weer allerlei variaties qua smaak en sterkte. Maar Nespresso heeft cafeinevrije cups. Die vind je onder de categorie Decaffeinato. Ook daarin heb je weer keuze uit allerlei variaties en smaken. Op de site van vivakoffie vind je heel veel informatie over Nespresso machines en de soorten en smaken NHespressocups.
Wat veel mensen misschien niet weten is dat je ook ijskoffie kunt maken met de machine. Er bestaat namelijk ook een kleine categorie waarin je cups kunt vinden om ijskoffie te maken. Wil je die bestellen dan kun je die vinden onder de categorie Isprirazione. Hier vind je twee variaties voor ijskoffie. Namelijk Shakerato en Salentina. Met een Nespressomachine kun je dus niet alleen maar genieten van een heerlijk warme espresso of lungo. Ook in de zomer of wanneer je re zin in hebt is er de mogelijkheid om er een lekker koele ijskoffie mee te maken.

 

Een uitgebreid koffiepakket met allerlei soorten en smaken cups erin

Soms is er zoveel keuze dat je even niet weet welke koffievariatie je nu wil uitproberen. Je kunt uit zoveel variaties smaken en sterktes kiezen. Dat maakt het wat lastig om te kiezen. Wat je dan kan doen is een koffiepakket bestellen bij Nespresso. Dat is een pakket waarin allerlei soorten en koffiesmaken zitten. Dat is leuk en gemakkelijk. Op die manier kun je kennis maken met andere soorten koffiecups dan je normaal gewend bent. Wie weet ontdek je een nieuwe favoriete smaak van Nespresso. Uiteraard is een uitgebreid koffiepakket ook heel handig voor als je gasten krijgt. Zo kan je iedere gast zijn of haar favoriete smaak koffiecup laten uitzoeken.

Nespresso koffiecups kun je heel gemakkelijk online bestellen

Weet je niet zo goed waar je Nespresso cups kan kopen? Geen probleem je kunt ze gewoon online bestellen. Bovendien kun je dan in het uitgebreide overzicht direct zien welke smaken en soorten er allemaal zijn. Daarnaast is het heel handig want als je ze 24 uur per dag zeven dagen in de week online kunt bestellen zit je nooit meer zonder je favoriete smaak of variatie koffiecup