Bonefast
Image default
Woningen

Een speelse fotocollage met vrolijke hexagons

Tegenwoordig is het maken van foto’s onderdeel van ons dagelijks leven. De mobiele telefoons van tegenwoordig maken goede foto’s en zo heb je vaak veel foto’s in je opslag staan, waar je niets mee doet. Hoe leuk is het om met deze foto’s je huis te versieren en zo dagelijks te kunnen genieten van die mooie momenten.

Foto’s aan de muur, maar dan anders

Je hebt besloten om die ene muur in je huis te gebruiken om je foto’s tentoon te stellen. Je wilt die bijzondere momenten of dat mooie portret een ereplekje geven en er zo iedere dag van genieten. Al snel volgt dan de vraag hoe je dat gaat doen. Ga je voor meer traditionele fotolijsten of kies je voor een speelse manier van ophangen? Als je voorkeur uitgaat naar het laatste, dan ben je bij Modulari aan het juiste adres. Je kunt hier uit diverse vormen kiezen om je foto’s op af te drukken, voor een speels effect zijn hexagon tegels een goed idee. Met foto’s op hexagons kun je alle kanten op, je combineert ze makkelijk met elkaar en creëert zo de uiteindelijke vorm die jij wilt.

Hexagon tegels met mogelijkheden

De hexagon tegels van Modulari zijn geschikt voor allerlei soorten afbeeldingen. Je kunt ervoor kiezen om 1 afbeelding te verdelen over meerdere hexagon tegels, maar je kunt ook op iedere tegel een andere afbeelding zetten. Het is ook mogelijk om de foto’s af te wisselen met een hexagon waar een tekst op komt te staan of een tegel met een laag van kurk. Op de kurklaag kun je dan een briefje of iets anders van waarde bevestigen en makkelijk weer wisselen.

Hexagon tegels

De hexagon tegels kun je in verschillende materialen bestellen en ieder materiaal heeft weer een andere uitstraling. Met de handige ontwerptool kun je eenvoudig zien hoe jouw creatie eruit komt te zien op de muur bij jouw thuis! Kom je er niet helemaal uit en twijfel je over je ontwerp? Bij Modulari zijn er interieurstylisten die je graag helpen met jouw ontwerp, maar ook al een aantal ontwerpen hebben gemaakt die je zelf in kunt vullen.

Het ophangen van de hexagon tegels is eenvoudig en je hoeft hiervoor niet in de muur te boren. Je kunt namelijk gebruik maken van een magnetisch ophangsysteem, geschikt voor allerlei verschillende ondergronden.

Uitbreiden of wisselen

Ben je na verloop van tijd uitgekeken op je ontwerp, wil je het uitbreiden of bepaalde foto’s vervangen? Dit is geen enkel probleem, je kunt de hexagon tegels makkelijk vervangen of van plek verwisselen binnen je ontwerp. Zo blijft je muur op een speelse manier altijd de aandacht trekken en geef je al die mooie foto’s een juiste plek!