Bonefast
Image default
Eten en drinken

Wat is de Voedingswaarde van inca bessen

Wat is de Voedingswaarde van inca bessen

De inca bes ook wel Physalis genaamd is een superfood met vele gezondheidsvoordelen. Deze vrucht komt ook oorspronkelijk uit Zuid Amerika. Echter wordt deze in zowel Turkije als Afrika gekweekt. In onze vuistregel geld dat er altijd meer gezonde stoffen dan minder gezonde in groente en fruit zit. Wil je echter van alle voordelen van inca bessen kunnen genieten dan moet je echt gaan voor de biologische versie. Onderstaand hebben wij de voedingswaarde en andere handige informatie over de inca besssen voor u op een rijtje gezet. Tenslotte hebben wij een handige link verwijzing zodat u direct tegen een scherpe prijs inca bessen kunt bestellen. Handig toch?

Hoe ziet de bes eruit?
Het lijkt eigenlijk een beetje op rozijn echter smaakt deze citroen achtig. Tevens zijn inca bessen velen malen gezonder dan rozijnen. Het bevat vooral veel Vitamine A, C, b1, b2, b6 en b12. Door het frisse en het zuurtje zijn deze bessen uitermate geschikt voor het ontbijt en of door een salade. Gezien ze gedroogd worden geleverd zijn ze na opening ook lang houdbaar mits je ze droog en koel bewaard.

Voedingswaarden per 100 gram:
Energie kj: 958 KJ
Energie kCal: 291 kCal
Vetten: 3.4 Per 100 gram
Proteïne: 7.9 Per 100 gram
Koolhydraten: 49.0 Per 100 gram
Waarvan suikers: 41.0 Per 100 gram
Natrium: 0.0 Mg per100 gram
Voedingsvezels: 19.1 G/ per 100 gram

Waar kan in inca bessen kopen?

Je kunt de inca bessen in de hoogste kwaliteit mogelijk gewoon online bestellen. Lekker makkelijk toch? Surf dan direct na www.incabessen.net.

http://www.incabessen.net