Bonefast
Image default
Bedrijven

Wat is een goede hosting provider?

Wat is goede hosting

Om antwoord te geven op de vraag ‘wat is hosting‘, dan vind je daar hier antwoord op. Iedereen let op andere aspecten bij het kiezen van een juiste hosting provider. Het is belangrijk om voor jezelf duidelijk te noteren wat voor site je precies hebt. Heb je een webshop met veel plaatjes van producten, zijn deze plaatjes groot? Of heb je een simpele blog met veel tekst en juist weinig afbeeldingen? Afbeeldingen en filmpjes nemen namelijk veel ruimte in beslag. Het is dan noodzakelijk om te kiezen voor een groot hosting pakket, waarbij je veel dataopslag hebt. Zo voorkom je dat je site traag wordt of zelfs offline vliegt.

 

Waar moet ik op letten?

Let bij het kiezen van een juiste hosting provider op de volgende punten:

  • Sluiten de pakketten goed aan op jouw wensen? Wanneer je van te voren noteert wat voor site je precies hebt of wilt gaan ontwikkelen. Dan is het veel gemakkelijker om daaruit te concluderen of je veel ruimte wilt afnemen of juist helemaal niet. Wanneer je klein begint en wilt uitbreiden, is het belangrijk om dit punt met jouw hosting provider te bespreken.
  • Kies niet een te klein pakket. Het zou zonde zijn dat je site offline vliegt of enorm traag is. Hier verlies je namelijk heel wat bezoekers op. Een trage website wordt vaak binnen 15 tot 30 seconden weggedrukt.
  • Let er op dat je niet te veel betaald. Tegenwoordig kun je bij veel hostingproviders terecht. Kies niet meteen de allerduurste uit. Dat is namelijk zonde van je geld en tevens ook helemaal niet nodig. Een iets onbekendere aanbieder, kan even goede hosting aanbieden als alle anderen.
  • Het is belangrijk om van te voren goed te bekijken hoe goed de klantenservice is, dit is belangrijk voor wanneer je site offline vliegt, heel traag is, of wanneer er zich een ander mankement voort doet. Kun je ze direct bellen, zijn ze 24/7 bereikbaar of moet je mailen en krijg je pas laat respons?

 

Voor meer tips en tricks bij het kiezen van een juiste hosting, kun je ook mijn blog eens bezoeken via volgende link:

http://www.indugas.nl/web-hosting