Bonefast
Image default
Bedrijven

Tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje

Bij veel organisaties wordt er ieder jaar een dag georganiseerd waarbij heel het team met elkaar een uitje heeft. Dit staat meestal in het kader van teambuilding en elkaar wat persoonlijker leren kennen. Super gezellig dus! Maar wat kun je nu precies gaan doen met een bedrijfstuitje en hoe organiseer je dit? Wij vertellen je er graag meer over in dit artikel. We zetten namelijk een aantal tips op een rij voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Lees snel verder!

 

Wat gaan jullie doen? Het eerste wat je te doen staat is het bedenken van de activiteit. Als je dit eenmaal weet kun je de exacte dag gaan plannen en de uitnodigingen versturen. Om de activiteit te bepalen is het goed om naar het team te kijken. Hoeveel mannen en vrouwen zijn er? Wat zijn de interesses van je personeel? En natuurlijk wat is het doel van het uitje? Dan kun je vast wel een geschikte activiteit verzinnen. Denk maar aan een leuke workshop, maar ook een vrijetijdsbesteding. Dit kan bijvoorbeeld golfen zijn, karten, naar een pretpark gaan, bowlen en noem het maar op. Als je de activiteit hebt bepaald kun je dus de locatie bellen om te vragen wanneer ze plek hebben.

 

Kledingvoorschriften

Voor het bedrijfsuitje is het handig als het team op de hoogte is van wat voor kleding ze aan moeten doen. Je zult dus enigszins moeten verklappen wat jullie gaan doen, zodat het personeel zich hier op kan kleden. Verder is het ook leuk om T-shirts te laten bedrukken, via omnishirt.be/t-shirt-bedrukken. Hier kun je bijvoorbeeld het logo op zetten of een leuke tekst. Dan loopt iedereen er hetzelfde bij én het is nog eens goed voor de promotie van je bedrijf.

 

Eten en drinken

Een bedrijfsuitje neemt meestal een volle dag in. Zorg er daarom ook voor dat er genoeg momenten zijn om te eten en drinken. Zo kun je tussendoor met zijn alle ergens wat gaan lunchen of avondeten. Maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat je precies gaat doen. Ben je op een locatie voor bijvoorbeeld een workshop? Dan kun je vragen of het mogelijk is om een cateraar het eten te laten verzorgen. Meestal zit dit bij locaties inbegrepen. Je kan de cateraar ook los boeken en ervoor zorgen dat ze naar de locatie komen van het bedrijfsuitje. Een andere optie die je hebt is zelf natuurlijk eten en drinken meenemen.

https://www.omnishirt.be/t-shirt-bedrukken.html