Bonefast
Image default
Gezondheid

Manieren om te stoppen met roken

Manieren om te stoppen met roken

Tegenwoordig kom je veel commercials en aanbiedingen tegen van methoden om te stoppen met roken. Soms zie je door het bos de bomen niet meer. Wij helpen je graag een handje verder, en daarom vind je in dit artikel informatie over verschillende manieren en methoden om te stoppen met roken. Wanneer je eenmaal het besluit hebt genomen om te stoppen, of hier in ieder geval over aan het nadenken bent. Dan ben je al een heel eind in de goede richting.

  • Stoppen met roken pillen: je hebt er vast wel eens een reclame van op tv gezien, er iets over gehoord op de radio, of zien liggen bij de apotheek of drogisterij. Stoppen met roken pillen zijn pillen die de drang naar een sigaret aanzienlijk verminderen. De pillen zijn zowel via recept te verkrijgen, hiervoor moet je wel even langs je huisarts. Of online te bestellen, zonder recept. Wanneer je stoppen met roken pillen zonder recept koopt, betekent dit dat de pillen vaak werken met een zeer kleine hoeveelheid nicotine afname. Je krijgt dan een klein beetje nicotine binnen, dit moet er voor zorgen dat de drang verminderd wordt.
  • Stoppen met roken pleisters: ook zijn er stoppen met roken pleisters verkrijgbaar. Deze pleisters haal je bij de drogisterij of apotheker. De pleisters werken of met een kleine hoeveelheid nicotine, of zonder nicotine. Beide varianten zorgen ervoor dat de drang naar tabak aanzienlijk beheerst en verminderd wordt.
  • Stoppen met roken via het volgen van een cursus: tegenwoordig wordt er veel geadverteerd met cursussen of e-books die je middels tekst en beeldmateriaal sessie verschaffen, waarbij het de bedoeling is dat je stap voor stap stopt met roken. Dit gaat dan vaak aan de hand van fases. Denk hierbij aan per dag minder roken, je dagelijkse ritueel verbreken en een vervangmiddel zoeken.

Meer weten?

Ga dan langs www.stoppenmetrokenpillen.nl

http://www.stoppenmetrokenpillen.nl