Bonefast
Image default
Bedrijven

Een open en prettige samenwerking met dit verpakkingsbedrijf

Bent u betrokken bij een onderneming die een product op de markt heeft en wilt u daarvoor een uitstekende verpakking realiseren? Zoek niet verder dan Milpak voor een goed verpakkingsbedrijf met jaren aan ervaring. Klanten uit zowel België als Nederland zijn welkom bij hen voor een samenwerking. U heeft namelijk een product dat u graag laat opvallen in de winkelrekken. Klanten zijn vaak aangetrokken tot mooie en duidelijke verpakkingen. Zet daarbij de beste elementen van uw product extra in de verf en zorg ervoor dat uw klant een duidelijk beeld heeft wat hij aankoopt. Hierbij helpt Milpak u graag.

Ontdek de transparante service

Milpak is een verpakkingsbedrijf dat uw verpakking realiseert door te werken met vier stappen. In de eerste stap zitten ze graag met u samen om uw product te bespreken. Wat zijn de punten die u naar voor wilt halen? Hierin gaan de medewerkers ook graag in op uw eigen creatieve ideeën en zullen op basis daarvan advies voorleggen. Wanneer er een overeenkomst bestaat, zullen de mensen van Milpak als tweede stap een prijsofferte opstellen, zodat u altijd op de hoogte bent van de kosten. In de derde stap van het proces verwerkt dit verpakkingsbedrijf graag het besproken ontwerp door te beginnen aan de productie van de verpakkingen. Als laatste stap bespreken ze graag de levering. Hierbij kiest u ervoor om de levering door Milpak te laten verzorgen of door middel van eigen transport de verpakkingen op te halen.

Vertrouw op een specialist

Met een keuze uit onder andere flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks, is het mogelijk om met alle soorten producten bij hen te rekenen op de juiste verpakking. Verkoopt u een voedingswaar? Dan zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en versheid van uw product bewaart blijft door te werken met een speciale folieverpakking. Ook kiest u uit een gekleurde plastic omhulsel of een transparante verpakking. Als u niet goed weet wat u wilt, staan de medewerkers van Milpak altijd klaar om u bij te staan met advies en expertise op maat.

https://milpak.be/