Bonefast
Image default
Bedrijven

Verschillende voordelen van investeren in vastgoed

Wilt u gaan starten met beleggen maar weet u niet goed waarin? Beleggen is populairder dan ooit, maar wellicht bent u wat huiverig voor de fluctuerende aandelenkoersen en de instabiliteit van cryptovaluta. Heeft u dan ook overwogen om te investeren in vastgoed? Vastgoed is een stuk minder risicovol dan de aandelenhandel en cryptomunten, en kan juist datgene zijn wat u zoekt als u wilt gaan beginnen met beleggen. Hieronder vertellen we kort waarom in vastgoed beleggen zoveel voordelen biedt en waar u in zou kunnen investeren.

Waarom in vastgoed beleggen veel voordelen biedt

In vastgoed beleggen is aantrekkelijk omdat het een redelijk stabiel rendement oplevert. Het rendement is misschien minder spectaculair dan bij de handel in cryptomunten, maar investeren in vastgoed levert u een gestage stroom van passieve inkomsten op zonder al te veel risico. U hoeft alleen het huis te verhuren, terwijl het pand ondertussen langzaam maar zeker in waarde stijgt. Bovendien is het ook een manier om uw vermogen te spreiden en kan met name investeren in vastgoed uw vermogen beschermen tegen inflatie. En er is geen reden om nu niet te beginnen met investeren in vastgoed, want door de historisch lage rente is het een stuk makkelijker geworden om een financiering rond te krijgen. 

 

Neem contact op met een echte specialist

Een woning is meestal een slim investeringsobject omdat u ook inkomsten kunt halen uit de verhuur. Een andere optie is investeren in vakantiewoningen, bijvoorbeeld bij Center Parcs Vastgoed. Als u investeert in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed heeft dat als voordeel dat u niet alleen inkomsten verkrijgt uit de verhuur, maar dat de verhuur en het onderhoud geregeld wordt door deze expert. Bovendien kunt u zelf ook van de vakantiewoning gebruikmaken. Wanneer u een investeringsobject zoekt omdat u wilt gaan investeren in vastgoed is een vakantiehuisje van deze vastgoedspecialist dus een overweging waard. Neem dus snel contact op met de deskundige medewerkers als u in vastgoed wilt beleggen.