Bonefast
Image default
Auto

Poetsmaterialen en middelen voor je wagen

Poetsmaterialen en middelen voor je auto

Het onderhouden van je auto is erg belangrijk! Het verlengt namelijk de levensduur en zorgt voor een nette uitstraling. Je kan er voor kiezen om het uit te besteden, maar met kwalitatief hoge middelen kan dit ook gewoon vanuit je eigen locatie. Het is wel belangrijk om voor een A-merk te kiezen. Hierdoor ben je verzekerd van een product dat geen schade toebrengt. Bij Truckwash 1 in de webshop hebben ze deze A-merken. Je vindt daar niet alleen poetsmaterialen en middelen, maar ook geurmiddelen, reinigingsmiddelen en shampoos.

De voordelen van een auto polijsten

Naast het regelmatig wassen van je auto is je auto polijsten ook erg belangrijk! Door het lak van een auto te polijsten blijft het mooi glimmen en voorkom je dat het lak in kwaliteit achteruit gaat. Wanneer je dit doet dien je de juiste middelen te gebruiken, zoals microvezel doeken. Het gebruik van verkeerde poetsmaterialen kan krassen veroorzaken. Daarom hier een tip. Begin altijd met het verwijderen van het vuil op de auto, spoel hem goed af en gebruik een shampoo. Na het wassen kan je beginnen met het poetsen en polijsten. Hiervoor kan je polijstballen of polijstpads gebruiken. Dit kan met de hand of machinaal.

Gebruik deze poetsmiddelen

In de shop van Truckwash 1 vind je verschillende poetsmiddelen van A-merken terug. Zo hebben ze middelen voor het schoonmaken en onderhouden van het interieur en exterieur. Denk aan een dashboard cleaner, een velgenreiniger en middelen voor de bekleding. Het is goed om te weten dat ieder onderdeel van de auto een eigen poetsmiddel heeft. Soms zijn er producten die voor meerdere onderdelen gebruikt kunnen worden. Dit wordt altijd aangegeven bij het product zelf.

Merken die je terug vind bij Truckwash 1 zijn onder andere Great Lion, Smartwax, Alcoa en Trukwizard. Bekijk vooral eens hun assortiment en laat je verrassen.

https://truckwash1.nl/webshop/