Bonefast
Image default
Auto

Zelf een bedrijfsauto kopen gebeurt steeds minder

Enkele tientallen jaren geleden was het heel normaal dat je voor de zaak een bedrijfsauto kocht. Die gebruikte je dan vele jaren, want vaak was het niet mogelijk om steeds weer zo’n grote investering te doen. Je reed dus zo lang mogelijk met je auto van de zaak totdat er heel dure reparaties aan moesten worden gedaan die de auto niet meer waard was. En dan moest je vaak bij de bank vragen om een lening voor een nieuwe bedrijfsauto. Nu is dat gelukkig niet meer nodig. Je kunt nu gewoon kiezen voor zakelijk leasen zzp. Dit is een veel voordeliger optie voor veel zelfstandigen.

Nederland krijgt steeds meer zelfstandigen Steeds meer mensen willen graag voor zichzelf beginnen. Dit gebeurt vaak als ze hun baan zijn kwijtgeraakt door een faillissement of door inkrimping van het personeel. Dan lukt het vaak niet om weer ergens in loondienst aan de slag te gaan. Dit is dan het moment waarop mensen besluiten om als zelfstandige zonder personeel verder te gaan. Deze zzp constructie wordt door veel ondernemers gekozen. Zij hebben zelf geen personeel in dienst en dus ook weinig kosten. Maar vaak is er wel een bedrijfsauto nodig, en die wordt dan meestal geleaset om een grote investering te voorkomen.

Kies voor een goede bedrijfsauto Als je een bedrijfsauto gaat leasen dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Kies daarom voor de Dacia Dokker lease. Dan weet je zeker dat je in een bedrijfsauto rijdt die door iedereen gezien mag worden. Hij heeft veel laadruimte en is bovendien duurzaam en degelijk. Een auto waar veel zakelijke rijders graag voor kiezen. Daarom zie je deze auto steeds vaker rijden op de Nederlandse wegen. Het is een goede keuze voor alle bedrijven groot en klein.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl