Bonefast
Image default
Auto

Wat kost een bestelwagen leasen?

Wanneer je als bedrijf een bestelwagen nodig hebt, dan kun je natuurlijk kopen of leasen. Veel ondernemers vragen zich af wat nu voordeliger is. Een eigen voertuig brengt over het algemeen meer kosten met zich mee, maar hier staat wel tegenover dat een lease auto natuurlijk nooit eigendom wordt. Toch is het op dit moment voor de meeste ondernemers financieel aantrekkelijker om voor lease te gaan. Wil je een bestelwagen leasen? Dan kan dit in diverse prijsklassen. Hierdoor is er vrijwel altijd een goede bestelwagen beschikbaar.

De kosten van een bestelwagen leasen

Er zijn verschillende leasevormen die elk eigen tarieven met zich meebrengen. Je kunt gaan voor short lease of bijvoorbeeld voor operational lease. Daarbij is het zo dat de tarieven voor lease omhoog gaan naar mate de aanschafprijs van de bestelwagen ook hoger ligt. Hoe voordeliger de wagen in aanschaf is, hoe lager de leaseprijs per maand. Je hoeft geen rekening  te houden met kosten voor afschrijving. De kosten voor belasting, verzekering, onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in de maandprijs, dus ook hier hoef je je geen zorgen over te maken. Je betaalt natuurlijk wel zelf de brandstof. Het voordeel is natuurlijk dat je heel goed in staat bent om de controle te houden over de kosten voor het voertuig.

Peugeot Expert lease

Een goede optie is Peugeot Expert lease, vooral omdat deze bestelwagen in veel varianten komt. Je hebt de keuze uit drie lengtematen en er zijn ook drie carrosserievormen. Er is een variant voor bedrijven die veel laadruimte nodig hebben en er is een variant voor bedrijven die tot wel negen personen willen vervoeren met de bestelwagen. De leaseprijzen zijn ook heel aantrekkelijk, zeker als je even vergelijkt bij welke leaseonderneming je het meest voordelig uit bent. Kortom, het is zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden van Peugeot Expert lease

https://www.bestelwagenleasen.nu