Bonefast
Image default
Auto

Wanneer ga jij beginnen met rijlessen?

Waarschijnlijk heb je al een tijdje over deze vraag na lopen denken toch? Hoewel je net (bij bijna) oud genoeg bent om te mogen beginnen met rijlessen zal je eerst moeten kijken hoe je al die lessen gaat betalen.

Je hebt altijd kinderen die hun rijbewijs van hun ouders krijgen. Mocht het zo zijn dat jij één van die gelukkige bent mag je van geluk spreken.

Je rijbewijs halen is namelijk niet een van de goedkoopste dingen om te gaan doen. Ook als je al een tijdje aan het sparen bent van de inkomsten van je bijbaantje hoef je je hierover geen zorgen te maken.

Zelfs al heb je nog niet bedacht hoe je alles kan gaan betalen wil ik je op je hart drukken jezelf niet druk te gaan maken. Natuurlijk is het leuk om gelijk op je verjaardag te beginnen maar als je het even uitstelt is dan ook helemaal niet erg (je bent daarin echt niet de enige!).

Hoe kies je nou de juiste rijschool?

Dit is soms een beetje afhankelijk van jou als persoon en van de rijinstructeur. Omdat het hier gaat om “iets nieuws leren” is het belangrijk dat je een klik hebt met degene die jouw lesgeeft.

Het kan daarom de moeite lonen om bij een paar lokale rijscholen een proefles te nemen zodat je nog nergens aan vast zit voordat je de juiste school en instructeur hebt gevonden (soms kost dit een paar tientjes maar het is zeker de moeite waard).

Mocht het toevallig zo zijn dat je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht woont raad ik je aan om eens contact op te nemen met Rijschool Utrecht Rijmo.

Ik heb van meerdere mensen gehoord dat de instructeur iemand is die zijn vak verstaat en ook prettig in de omgang is. Zoals je hierboven hebt gelezen is dit erg belangrijk.

Ook heb je bij de lessenpakketten bij Rijmo een slagingsgarantie want natuurlijk altijd mooi is meegenomen.

Omdat we in het wonderbaarlijke internettijdperk leven is dit ook een goede plek om jouw zoektocht te starten.

Eerst zoek je een paar rijscholen op in jouw omgeving en daarna kan je op zoeken naar “naam rijschool” + ervaring of recensies.

Voor de scholen die al wat langer bestaan komen er dan meestal wel wat verhalen en ervaringen van studenten tevoorschijn.

Mocht je toch ergens willen lessen en wil je geen onderzoek doen (of kan je niets vinden) vraag dat gewoon of je een proefles kunt nemen. Zelfs als je hiervoor moet betalen kan je in ieder geval even proberen voordat je gelijk verplicht bent een heel lessenpakket af te nemen.

Dus nu is het tijd om actie te ondernemen!

Gelukkig leven we in een modern tijdperk en kan je direct vanaf de plek waar je dit aan het lezen bent ook gaan beginnen met jouw zoektocht naar een geschikte rijschool die jou gaat helpen om binnen no-time zelfstandig achter het stuur te zitten.

Heel veel succes en rijplezier toegewenst!

 

 

 

http://rijmo.nl/proefles