Bonefast
Image default
Auto

Zekerheid met zakelijk leasen

Het hebben van een eigen auto is een dure onderneming. En als je zelf ondernemer bent, wil je mogelijk je kosten zo laag mogelijk houden. Zeker als je net een bedrijf opstart, krijg je te maken met tal van grote en mogelijk onvoorziene uitgaven. Het aanschaffen van een auto kan dan meer zijn dan je op kunt brengen. Een zakelijk auto leasen kan dan zeker een lucratief alternatief zijn. 

Direct voordeel

Zodra je voor zakelijk leasen kiest, zul je gelijk de voordelen bemerken. Zo hoef je geen groot bedrag neer te leggen, die je voor aanschaf kwijt zou zijn. Er wordt een vast bedrag gerekend voor het leasen van een auto, dat je maandelijks moet neerleggen. Je weet zo precies waar je aan toe bent. Er zullen weinig tot geen aanvullende kosten nog bijkomen, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit is met een eigen auto wel anders. Vaak volgen dan nog kosten die je niet in de bekostiging had meegerekend en kun je hier zeker verlies op draaien. Dit wil je uiteraard voorkomen en met zakelijk auto leasen hoef je je hier geen zorgen over te maken. 

Inbegrepen in de leaseprijs

Onverwachte kosten die je wel hebt met een eigen auto, zitten nu reeds in de leaseprijs inbegrepen. Veelal gaat het hierbij om reparaties en onderhoud van de auto. Om een auto goed te laten functioneren, zal deze regelmatig voor onderhoud nagekeken moeten worden. Eventuele reparaties kunnen dan snel oplopen, evenals de kosten die hiermee gemoeid zijn. Ook nieuwe banden voor de zomer- of winterperiode kosten ongemerkt toch aardig wat. Met zakelijk leasen heb je hier geen omkijken naar. Je betaalt hier immers al voor en er zal niks extra gerekend worden. Zakelijk leasen biedt zo zekerheid en gemoedsrust.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/