Bonefast
Image default
Eten en drinken

Laat het hele gezelschap genieten van de frietmobiel

Als u een feest organiseert, wilt u natuurlijk dat de gasten zich zorgeloos amuseren. Zo voorziet u voldoende eten en drinken zodat zij zich gedurende heel het feest verzadigd kunnen voelen. Als het op eten aankomt, kunt u weinig verkeerd doen met heerlijke frietjes. Deze goudgele lekkernij kan iedereen wel smaken. Met een frietmobiel van Friet & Co zorgt u ervoor dat de feestgangers kunnen smullen van artisanale frietjes en een aanbod van frituursnacks. De keuze is hierbij aan u als organisator. Maak de juiste keuze en trakteer het feestgezelschap op de lekkerste frietjes!

Kies voor een van de arrangementen

Iedereen heeft zijn voorkeuren als het gaat om frituursnacks. De ene houdt van een heerlijke cervela terwijl de andere liever smult van een smakelijke bamischijf. Om alle aanwezigen op uw evenement tevreden te houden, bieden ze bij Friet & Co verschillende arrangementen aan bij hun frietmobiel als het gaat om frituursnacks. Zo kiest u uit de ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’ formules. De selectie aan frituursnacks loopt op bij elke formule waardoor u zelf kiest waarmee u uw feestgasten tevreden wilt stellen. Elk arrangement beschikt over frietjes à volonté, zodat zeker niemand iets tekort komt. Daarom is een frietmobiel van Friet & Co absoluut de juiste keuze.

Een vast tarief

Bij Friet & Co werken ze met een vast tarief van €195,-, waarbij u twee uur lang over de diensten van de frietmobiel beschikt. Deze tarieven worden wel aangepast als het gaat om grotere gezelschappen. Daarbij rekent u ook op het ervaren personeel, die werken in uiterst hygiënische omstandigheden en getraind zijn in de kunst van het frituren. Waarom zou u uw feestgasten het plezier van artisanale frietjes ontnemen? Maak daarom de enige juiste keuze en neem contact op met de medewerkers van Friet & Co om de frietmobiel te reserveren voor uw feest of evenement.

https://friet-co.be/