Bonefast
Image default
Eten en drinken

Leonidas-pralines van dé chocolatier uit Antwerpen

In 1913 werd de eerste tearoom onder de naam van Leonidas geopend. Sindsdien is Leonidas-ZiDa in Antwerpen uitgegroeid tot een internationaal bekende winkelketen. Overal ter wereld kunt u de heerlijke Leonidas-pralines en het heerlijke snoep van de winkels uit Antwerpen kopen. De chocolatier verkoopt in vestigingen over de hele wereld onder andere ook ijs en marsepein, naast de beroemde Belgische chocolade. Of u nu zichzelf, een naaste of uw medewerkers wilt verrassen: van een geschenkdoos vol Leonidas-pralines van dé chocolatier uit Antwerpen wordt iedereen gelukkig.

U koopt luxe bonbondozen online of in de winkel

De Leonidas-pralines uit Antwerpen worden over de hele wereld verkocht en zijn wereldwijd een bekend Belgisch importproduct. Staat u in New York? Ook hier vindt u een vestiging van de beroemde chocolatier. Als er geen vestiging in uw buurt zit, is het ook mogelijk om de lekkernijen en de verschillende soorten snoep uit Antwerpen bij u thuis te laten bezorgen. In heel Europa kunt u de bonbondozen thuis laten bezorgen. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw medewerkers verrassen met een geschenkdoos vol met heerlijke Leonidas-pralines uit Antwerpen? Maak dan gebruik van de speciale B2B-prijzen en stel samen met Leonidas-ZiDa uw eigen geschenk samen. De producten kunnen zowel naar uw kantoor als naar individuele adressen verzonden worden. Bedank en beloon uw medewerkers met de lekkernijen van de bekende chocolatier.

Vraag online een offerte aan

Kiest u ervoor om werknemers te bedanken met de geschenkdozen van Leonidas, of wilt u deze inzetten als relatiegeschenk? Dan is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen via de website. Het bedrijf kijkt graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden en biedt speciale prijzen aan bedrijven aan. De Leonidas-pralines uit Antwerpen zijn ook uitermate geschikt voor in het kerstpakket of als nieuwjaarsgeschenk! Ontdek het hele assortiment op www.leonidas-zida.be.