Bonefast
Image default
Eten en drinken

Houd jij ook zo van het ijs uit Brasschaat?

Kan jij genieten van een lekker ijsje op een warme dag en woon je in de omgeving in Brasschaat? Dan zal je misschien op het volgende feestje of in je straat eens de ijskar van Colors zien passeren. Dit bedrijf verkoopt ijs over heel Brasschaat. Deze ijskar rijdt rond in je buurt en biedt een ruim assortiment aan heerlijk ijs. Al hun ijs is gemaakt van verse hoevenmelk en dat proef je. Het is echte lekkere kwaliteit, die je moet geprobeerd hebben.

De beste zomer in je buurt

Met het ijs uit Brasschaat van Colors kan je jezelf heerlijk verkoelen in de zomer. Maar ook in de andere seizoenen kan een ijsje van deze ijskar wel smaken, bijvoorbeeld op je feest. Bovendien kan je van veel meer genieten dan ijs alleen. Als je de ijskar uitnodigt op je feest of tegenkomt in je buurt, kan je ook vragen of ze pannenkoeken, wafels, popcorn verkopen. Als je dus zin hebt om te genieten van wat lekkere zoetigheid in de buurt van Brasschaat, dan kan je zeker op Colors rekenen. Vooral hun ijs moet je proberen. Het ijs is gemaakt van verse hoevenmelk en verkrijgbaar in tal van verschillende smaken. Denk hierbij aan:

  • Aardbei
  • Walnoot
  • Braambes
  • Kers
  • Groene thee
  • Bubblegum

Geniet van het beste ijs uit Brasschaat

Woon je in de buurt van Brasschaat en wil je genieten van heerlijk ijs? Dan heb je geluk, want de ijskar van dit bedrijf rijdt regelmatig rond of komt langs of een feest in jouw buurt. Je zal niet lang moeten wachten om zelf alle heerlijke smaken uit te proberen. Wil je zelf de ijskar huren voor een evenement, communiefeest, buurtfeest, enzovoort, dan kan dat door contact op te nemen met het bedrijf. Dat kan via hun contactformulier of door even telefonisch contact op te nemen. Voor je het weet geniet je van een lekker ijsje.