Bonefast
Image default
Eten en drinken

Een uitstekende catering voor uw huwelijksfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest of huwelijksfeest gaat organiseren, wilt u natuurlijk rekenen op een catering of traiteur die de lekkerste gerechten verzorgd. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij JÖRD. Deze ervaren cateraar zorgt er al jaren voor dat tijdens alle soorten gelegenheden en feesten de gasten voorzien zijn heerlijke maaltijden. De mogelijkheden zijn dan ook zeer uitgebreid waardoor u de catering voor uw huwelijksfeest invult op de manier die u wenst. Dacht u aan een buffet voor de gasten? Of had u eerder een traiteur in gedachten die een walking dinner verzorgt voor uw bedrijfsfeest? Het is allemaal mogelijk bij JÖRD.

Deze flexibele traiteur staat voor u klaar

Tijdens de gelegenheid die u zelf organiseert, wilt u uiteraard graag meegenieten met uw gasten. Dat is uiteraard alleen mogelijk wanneer u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De diensten van JÖRD lenen zich hier uitstekend toe. Deze professionele traiteur zorgt ervoor dat iedereen kan genieten op een bedrijfsfeest of dat de catering van de hoogste kwaliteit is op bijvoorbeeld een huwelijksfeest. Zij willen namelijk niets liever dan een feestgezelschap dat collectief kan proeven van de lekkere maaltijden en hapjes die zij serveren. Op basis van krachtige smaken, verse producten en een indrukwekkende presentatie tillen zij uw gelegenheid naar een hoger niveau.

Kies uit de mogelijkheden

Voor uw gelegenheid toveren de professionals van JÖRD de catering om tot de gewenste formule. Zo kiest u uit een buffet, waarbij iedereen precies kan kiezen wat hij/zij lekker vindt. In eerder gemoedelijke sferen, waarbij de gasten zich onder elkaar kunnen mengen zonder daarbij een gang te missen, is een walking dinner een gewaardeerde optie. Tevens kunt u ook kiezen voor de traditionele à table formule, waarbij iedereen wordt geserveerd aan tafel. Bespreek uw wensen met de specialisten van JÖRD en verzorg de catering die u graag ziet!