Bonefast
Image default
Vakantie

Weekendje weg met kids

Het plannen van een leuk weekendje weg met het hele gezin kan soms een uitdaging zijn. Je wilt namelijk niet alleen dat de kinderen zich lekker kunnen uitleven, maar je wilt ook wat kwaliteits-tijd samen met je partner. Eigenlijk zou je gewoon twee keer zo vaak op vakantie willen gaan: soms met de kinderen en soms lekker met zijn tweetjes.

Gelukkig bestaat er een vakantievorm waarbij je niet hoeft te kiezen, je kunt gewoon alles hebben. Kies voor een weekendje glamping. Dan ga je lekker luxe kamperen in de natuur.

Kamperen in de natuur is bij kinderen altijd een succes. Ze kunnen lekker spelen en rennen in de natuur. En jullie hebben alle tijd om met zijn tweetjes op de veranda van je luxe safaritent te genieten van een echte kop koffie of een heerlijk ontbijtje.  Of je blijft lekker lang liggen, want de safaritent of lodge is standaard uitgerust met echte bedden met heerlijke matrassen.

Er zijn honderden glampings in Europa, dus er zit altijd een accommodatie naar jouw smaak tussen. Ook in Nederland kun je voor een weekendje weg met de kids terecht op tientallen locaties. De accommodaties zijn altijd van alle gemakken voorzien. Het is alsof je in een hotel zit. Maar dan niet in een overvolle toeristenplaats, maar heerlijk in de rustige natuur.

Glamping is de ultieme manier om je weekendje weg of vakantie met  de kids te vieren. Op www.glampings.com hebben we de beste glampings van Nederland voor je op een rijtje gezet. Boek je volgende weekendje uit met het hele gezin vandaag en geniet van een unieke accommodatie.

https://www.glampings.com/weekendje-weg-met-kids