Bonefast
Image default
Vakantie

Ervaringen Tui family life

Ervaringen Tui Family Life

Voor wie zeker wil zijn van een vakantie met zon en voor wie wat verder weg wil dan Nederland en België is Tui Family Life een uitstekende optie. Zoals de naam als zegt is Tui Family Life vooral heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn parken in onder andere Griekenland, Turkije, Portugal, Spanje en Egypte. In veel gevallen kun je een all inclusive vakantie boeken, zodat je vooraf goed weet wat je uit gaat geven. Klanten waarderen de parken met een hoog rapportcijfer.

 

Ervaringen Tui Family Life activiteiten

In de vakantieparken is voor elke leeftijd een heel scala aan leuke activiteiten te doen. Hun motto is dat je op vakantie moet kunnen doen waar je zin in hebt. In de ruim opgezette vakantiecomplexen is alles onder handbereik. Er zijn fijne terrassen, zwembaden voor jong en oud, een babyclub, kinderclubs en restaurants met heerlijk eten. Er zijn ook groepsactiviteiten, zoals een silent disco en bootcamps. Fanatieke families kunnen meedoen met allerlei spellen op de Family Olympics, waar je echte medailles kunt winnen.

 

Appartementen

De appartementen zien er goed en verzorgd uit. Er is vaak een keukentje aanwezig, maar gasten geven aan de keuken niet vaak te gebruiken, omdat zij een all inclusive vakantie hebben geboekt. Zij hebben dus vooral gebruik gemaakt van de restaurants op het vakantiecomplex. Toch kan een keuken fijn zijn om ’s ochtends even snel thee of koffie te zetten. De appartementen zijn gunstig gelegen ten opzichte van het strand. Binnen enkele minuten loop je de zee in.

 

Lekker eten

Gasten zijn erg te spreken over het heerlijke eten in de vakantieparken. Vanuit je appartement loop je het vakantiecomplex op dat lijkt op een dorpje. Je vindt er koffiebarretjes, een bakker, een supermarkt en natuurlijk restaurants. In de restaurants wordt lekker Mediterraan eten geserveerd in een gemoedelijke sfeer.