Bonefast
Image default
Vakantie

Ga jij dit jaar naar de glamping?

Glamping is misschien wel de meest kansrijke trend op het gebied van vakanties. Hoewel “glamperen” een paar jaar geleden al bekend was bij een kleine groep toeristen is het de laatste tijd echt aan een opmars bezig. Wij van Glampings.nl snappen dat wel, want Glamperen is simpelweg geweldig.

Maar wat ís glamping eigenlijk? Dat leggen we je hieronder uit.

Kamperen met stijl

De term glamping komt van het samenvoegen van Glamorous en Camping. Als je nu dreigt af te haken vanwege de link met kamperen, wacht nog even. Want bij glamping heb je wél de voordelen van het kamperen, maar niet de nadelen.

Geen enge beestjes, niet met de wc-rol onder de arm over de camping, geen gestoei met stokken of ontbrekende haringen. Wel een tent (of hut) die al helemaal ingericht voor je klaarstaat. Wel het genot van de frisse lucht. Wel het ’s ochtends wakker worden door het gefluit van de vogeltjes en het zachte licht van de opkomende zon.

Glamping is niet gebroken wakker worden doordat je luchtbed niet lekker licht. Glamping is wél genieten van een goede nachtrust op een echt best met een prima matras en fijn beddengoed.

Glamping is niet aanklooien met een CampingGaz stelletje om een prutje uit een zakje op te warmen, dat je vervolgens op de grond zittend weg-lepelt. Glamping is wél een  eigen keukentje met alle basics die je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden van verse ingrediënten. Glamping is wél een makkelijk zittende eettafel.

Alleen de beste campings

Glamping zou geen glamping zijn als je niet op de beste campings staat. Daarom selecteren wij de campings waarmee we in zee gaan met de grootste zorg. Het is dus niet alleen je accommodatie die je glampeervakantie tot een feest maakt, ook de plek waar je staat en de omgeving dragen daaraan bij.

Het beste van twee werelden

Als je glampeert heb je dus de ideale combinatie te pakken. Het vrije leven van de camping gaat hand in hand met de luxe van een hotel. Zo kunnen zelfs de meest verstokte hotel-ganger en de die-hard kampeerder elkaar vinden in een gezamenlijke vakantie. Kijk vandaag nog naar de vele mogelijkheden die een Glamping camping te bieden heeft. Waar ga jij dit jaar glamperen?

https://glampings.nl