Bonefast
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels

Rimpels, verschrikkelijk, ze maken je lelijk, ze laten je er ouder uitzien dan jij je voelt en het maakt je onzeker. Niet alleen voor jou zijn rimpels vervelend ook voor je omgeving, zij moeten tenslotte met je omgaan en er de hele dag tegen aan kijken. Gelukkig ben jij niet de enige waarbij de huid verschrompelt als een slak waar zout op gestrooid wordt. Iedereen die de dertig passeert zal vroeg of laat last krijgen van het probleem. Is dit dan ook de reden dat veel rocksterren er voor kiezen om het leven te verlaten op hun 27e? waarschijnlijk niet want er zijn tegenwoordig voldoende oplossingen om het leed te verzachten en schade te repareren.

Niet alle rimpels zijn hetzelfde, je kan een onderscheid maken tussen fijne rimpels die ontstaan door vermindering van de elasticiteit van de huid, door de huist aan te spannen verdwijnen deze. Het tweede soort rimpels zijn een stuk dieper en lijken meer op groeven of plooien. Het derde type zijn fronsrimpels, deze ontstaan niet door verslapping, maar door het aanspannen van bepaalde spieren. Voor verschillende rimpels, bestaat ook voor elk type zijn eigen behandeling. Elk type rimpel ken zijn eigen behandeling maar toch wordt er het meest gekozen voor een rimpelbehandeling met injectables. Dit is de veiligste methode en is ook stukken goedkoper en duurzamer dan andere methodes.

Ook op uw voorhoofd kunnen rimpels in verschillende vormen en maten voorkomen. Veel is afhankelijk van de opbouw van uw voorhoofd in combinatie met de plooiing van de huid. Zo is het mogelijk dat rimpels verticaal, maar ook horizontaal op uw gezicht zijn waar te nemen. De meest voorkomende oorzaak is toch wel de overactiviteit van de voorhoofd spieren. Om een fronsrimpel verwijderen is de stof Botox het ideale wapen. De ze ontspant de spier in het voorhoofd waardoor de huid de kans krijgt om te herstellen.

http://injectableklinieken.nl/