Bonefast
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn de voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier?

Bent u erover aan het denken om bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting te ondergaan? Als u een borstvergroting wilt dan zijn er een groot aantal opties waar u uit kunt kiezen. Afgezien van het materiaal, de grootte en de vorm van het implantaat kunt u ook kiezen of u het implantaat van de borstvergroting voor- of achter de borstspier wilt laten plaatsen. Beide opties hebben een aantal voor- en nadelen. In dit artikel zetten we ze hieronder even voor u op een rij.  

De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier of voor de spier

Wanneer u bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting laat uitvoeren heeft u twee opties. U laat het implantaat achter de borstspier inbrengen of u laat het implantaat tussen de borstspier en het borstweefsel inbrengen. Het voordeel van de methode voor de spier is dat het een minder pijnlijke ingreep is. Het nadeel is echter dat bij weinig borstweefsel de randen van het implantaat zichtbaar zijn. Bij een borstvergroting achter de spier is het voordeel dat door de spieren die over het implantaat liggen de borst een natuurlijke vorm behoudt. Het nadeel is dat dit een veel pijnlijkere procedure is en dat hij ongeschikt kan zijn als u intensief sport. 

Een weloverwogen keuze maken voor en borstvergroting

Maakt u bij de Kliniek Dr. Wim Danau een afspraak voor een borstvergroting achter de spier dan heeft u voordat u de procedure ondergaat eerst een consult met een arts. Tijdens dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken, worden vragen gesteld over uw medische conditie en neemt de arts alle mogelijk methoden met u door die ook passen bij uw lichaam. Ook zal de arts nadrukkelijk alle voor- en nadelen van de verschillende borstvergroting methodes en de bijbehorende risico’s noemen zodat u een in samenspraak een weloverwogen keuze kunt maken. 

https://danau.be/