Bonefast
Image default
Beauty en verzorging

Professionele borstchirurgie in Antwerpen

Bent u niet tevreden over uw borsten en wilt u die graag laten vergroten? Laat uw borstvergroting dan uitvoeren door de ervaren chirurgen van Clinic 12B in Antwerpen voor het beste resultaat. U kunt er steeds een beroep doen op een specialist om u te begeleiden bij elke ingreep. De praktijk is namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of borstimplantatie. Zij creëren zo het borstvolume waar u zich comfortabel bij voelt en brengen de gewenste prothesen aan in het lichaam. Vertrouw op het advies van een expert en laat u professioneel bijstaan bij elke ingreep dat betrekking heeft tot borstchirurgie.

Ontdek alle mogelijkheden om uw borsten te laten vergroten

Wilt u uw borsten laten vergroten? Of bent u nieuwsgiering naar wat een borstvergroting precies inhoudt of hoeveel zo’n ingreep kost? Vraag dan het advies van een specialist bij Clinic 12B in Antwerpen. Een borstvergroting verloopt namelijk niet voor iedereen op dezelfde manier. Bij borstchirurgie met implantaten heeft u enkele vrij keuzes. U kunt onder andere kiezen voor een volledige siliconenprothese of een prothese met een fysiologische zoutwater-oplossing. Ook kan de vorm van de implantaten met een specialist besproken worden. Tot slot kan ook het oppervlak glad of ruw zijn. Bij een ruw implantaat heeft u wel minder snel kans op een “kapsel-contractuur” of pijnlijke samentrekking. Elk type borstimplantatie is in de praktijk verkrijgbaar in verschillende maten.

Laat u begeleiden door een specialistSamen met een plastisch chirurg gaat u na welke implantaat het best bij uw lichaam zou passen, rekening houdend met uw wensen en specifieke voorkeuren. Alle voor-, nadelen en bijwerkingen van borstchirurgie worden uitgebreid besproken alvorens er een ingreep wordt ingepland. Reken op voldoende raad van de artsen en luister naar hun advies als u uw borsten wilt laten vergroten. U heeft op elk moment de touwtjes in handen en kunt steeds beslissen over uw eigen lichaam.