Bonefast
Image default
Mode en Kleding

Dingen om de avond ervoor te doen

Bij Prom draait alles om het maken van goede herinneringen. Maar als je je niet voorbereidt, kan je grote nacht in een oogwenk verpest worden. Van een rip in je jurk tot een ontbrekende manchetknoop, je moet hierop voorbereid zijn door een laatste controle uit te voeren. Het is ook belangrijk om je geest en lichaam klaar te maken.

 

Pre-Party Beauty Rituals

Bij Prom draait alles om de pre-party. Of dit je eerste prom of je laatste is, je wilt ervoor zorgen dat alles perfect is voor de komende dag. Dit begint bij jou. Jezelf klaarmaken is belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen prom-rampen hebt.

 

Manicure-pedicure

Of je nu je nagels professioneel hebt laten maken of niet, je kunt zelf een klein mani / pedi-feestje houden. Dit zorgt ervoor dat je vingers en tenen perfect zijn voor de komende dag. Als je met de nagels van je huis-prom gaat, zorg er dan voor dat je een polijstmiddel krijgt dat standhoudt. En beknibbel niet op de tenen, vooral als je schoenen met open tenen hebt.

 

Spotbehandeling

Of u nu besluit om een ​​gezichtsmasker te doen of gewoon aandacht besteedt aan brandhaarden, u wilt uw huid verzorgen om er morgen voor te zorgen dat deze vlekkeloos is. Niemand wil op de grote dag wakker worden met een Rudolf-neus. Zap zits en andere onvolkomenheden voordat ze je tijd kunnen verpesten. En als je een beetje te laat bent, maak dan make-up klaar die ervoor zorgt dat je huid er perfect uitziet.

 

Tan Touch-Up

Als u ervoor kiest een spray-tan te gebruiken, moet u op zoek naar gebieden die mogelijk vervagen. Je kunt deze snel aanraken voordat je morgen op een cheetah lijkt. Zorg er echter voor dat u niet te veel aanhaalt. Voor het geval je misschien wat zonnebrandremover bij de hand wilt hebben.

 

het scheren

Dit lijkt misschien op een van die ‘duh’-momenten, maar je zou versteld staan ​​hoeveel mensen vergeten waren hun ontluikende snor te scheren of één arm in de arm te hebben gemist. Besteed speciale aandacht aan verzorging en scheren zodat u niet een van die statistieken bent.

 

Haarbehandeling

Of je nu een meisje of een man bent, je haar gaat morgen veel problemen doormaken. Besteed er de avond tevoren speciale aandacht aan met extra conditionering of zelfs een diepe behandeling. Dit zal het voorbereiden op de komst van de chemische oorlog.

 

Controleer je outfit

Heb je je manchetknopen? Zijn je schoenen gepolijst? Is je jurk rimpelvrij? Dit zijn de dingen die u de avond ervoor wilt controleren. Je wilt je jurk niet uitpakken om te ontdekken dat er een traan is of dat je je stropdas mist. Dit omvat het snel bekijken van je schoenen en accessoires.

 

Dubbele cheque reserveringen

Als je een limousine hebt of in een restaurant reserveert, bel ze dan. Controleer nogmaals de tijden en locaties om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Je wilt niet wachten op je limo om je te realiseren dat hij binnen anderhalf uur komt. Als u hotelreserveringen heeft gemaakt, moet u deze ook nog eens controleren. Een snelle blik op uw online reserveringen is alles wat u nodig heeft. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurkengalajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com