Bonefast
Image default
Mode en Kleding

Je portemonnee in je tas bewaren

Je portemonnee in je tas bewaren

Een portemonnee is ontzettend belangrijk. Er zit een hele hoop verschillende informatie van ons in. Onze ID-kaarten en bankpassen kunnen in één klap weg zijn wanneer wij onze portemonnees kwijt raken. Helaas gebeurd het vaker dan je denkt. Misschien omdat je een portemonnee een keer hebt laten vallen of omdat iemand hem van je gestolen hebt. Het is daarom van belang dat je weet hoe je een portemonnee op de juiste manier in je tas kunt bewaren. 

Wat voor een tas neem je mee?

Als je op pad gaat, zal je per keer moeten bekijken welke tas je mee neemt. Je kan bijvoorbeeld een Castelijn & Beerens rugzak mee nemen. In de meeste gevallen is een rugzak een zeer goede optie. Een rugzak is makkelijk mee te nemen en zal je niet zo snel kwijt raken aan diefstal. Dit komt doordat hij vast op je rug zit. Handtassen zullen veel makkelijker gestolen kunnen worden, omdat je hem vast moet houden. 

Wanneer je gewoon even ergens kort langs gaat, hoef je jezelf niet druk te maken over welke tas je mee neemt. Het is wel belangrijk om dit te doen wanneer je naar een groot event gaat of wanneer je op vakantie gaat. Je voorkomt op die manier onnodige moeite om je tas en portemonnee weer terug te moeten vinden. Dit kost alleen maar tijd en uiteindelijk geld. 

De plek van je portemonnee

Je kan prachtige zebra tassen meenemen, maar dit maakt niet dat je portemonnee veilig is. Ook als is het een rugzak, dan zal je nog steeds moeten nadenken waar je de portemonnee gaat laten. Als jij je portemonnee in een voorvak van een rugzak stopt, zal een zakkenroller de portemonnee er vrij eenvoudig uit kunnen halen. Je kan er dan beter voor kiezen om je portemonnee in een vak te stoppen waar je niet zomaar bij kan. 

Zo heeft een rugzak vaak een binnenvak waar je kleine spullen in kwijt zal kunnen. Dit kan gaan om een portemonnee, maar ook om je sleutels. Je kunt al je waardevolle dingen die je bij je hebt beter daar in stoppen, dan dat je ze onnodig zal kwijt raken. Je weet op die manier zeker dat iemand niet zomaar bij je spullen zal kunnen komen. 

Je portemonnee verstoppen

Misschien heb je een cowboysbag portemonnee. Dit soort portemonnees zijn niet al te groot en makkelijk te verbergen. Als je geen rugzak mee hebt, kun je een portemonnee proberen te verstoppen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een portemonnee ergens in te stoppen. Misschien heb je een broodtrommel of een jasje waar je een portemonnee in zal kunnen verstoppen. Deze methode is vooral effectief op het strand wanneer je wegloopt van je spullen. 

Op het moment dat er geen mogelijkheid is om je portemonnee ergens in te verstoppen, kun je een portemonnee ergens neerleggen waar iemand niet snel naar zal gaan kijken. Misschien onder een slipper of in een schoen. De kans is erg klein dat een dief in dit soort dingen zal gaan kijken. Je voorkomt een diefstal al vrij eenvoudig.