Bonefast
Image default
Mode en Kleding

Ring kopen online

Ringen zijn erg mooi, het is goed dat we tien vingers hebben om te genieten van die grote keuze aan dikke ringen, dunne ringen, elegante ringen, flitsende ringen en ga zo maar verder. Je kunt het beste online een ring kopen, daar zijn de prijzen goedkoop en de keuze is enorm. Zorg er wel voor dat je ringen koopt bij een winkel die je niet alleen de goedkoopste prijzen biedt, maar ook kwaliteit. Hier zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij een ring kopen.

 

Gouden ring kopen online

Het woord “goud” kan op verschillende manieren worden uitgelegd, zeker in marketing wordt hier regelmatig misbruik van gemaakt. Een gouden ring is meestal niet massief goud. Dat zou namelijk een 24 Karaat ring zijn, en puur goud is voor de meeste sieraden te zacht om te gebruiken. De meeste gouden ringen zijn een combinatie van goud en andere materialen. Dat zijn meestal 14, 18 en soms 22 Karaat gouden ringen. Daar is niets mis mee, het is wel goed om te weten.

 

Naast het percentage goud in het materiaal moet je ook letten op de termen “verguld” of “gold plated”. Deze ringen hebben een dun laagje goud met in de kern een ander materiaal, meestal om de ring sterker te maken. Je kunt gerust een dergelijke ring kopen, betaal er alleen niet teveel voor. Het zijn decoratieve ringen om te dragen, zie het niet als investering.

 

Zilveren ring kopen online

Bij een zilveren ring kopen is er een soortgelijk advies. De meeste ringen van zilver hebben de aanduiding 925. Dat betekent dat de ring voor 92,5% uit echt zilver bestaat met een ander materiaal om het sterker te maken. Zilver is van nature een stuk goedkoper dan goud, je kunt online goedkoop een zilveren ring kopen met een prachtig ontwerp.

 

Ringmaat opmeten

Voordat je een ring gaat kopen moet je vooraf even meten. Dat kan door de diameter van een oude ring te meten, of de omtrek van jouw vinger te meten met een stukje papier. Markeer de omtrek en meet deze op in millimeters. Deel het getal door 3,14 en je hebt de diameter. Ringmaten worden in omtrek of diameter vermeld, zo kun je ze beide snel berekenen.

https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/