Bonefast
Image default
Dienstverlening

Maai uw gazon met gemak met een John Deere zitmaaier

Bent u op zoek naar een manier om uw gazon of grasveld gemakkelijk te kunnen maaien? Dan is een John Deere zitmaaier een fijne optie. Heeft u net te veel gras om met het een duwmaaier allemaal te kunnen onderhouden? Een fijne zitmaaier in dat geval is de CR 125 automatic van John Deere. Deze zitmaaier heeft een maaibreedte van 80 cm en is zeer wendbaar, wat hem zeer geschikt maakt voor kleinere tuinen. Grotere zitmaaiers wenden vaak wat minder kort en zijn voor kleinere tuinen of tuinen met smalle doorgangen daardoor minder geschikt. Een adres waar u deze mooie zitmaaier kunt kopen is het familiebedrijf De Kock Machines in de Betuwe.

 

De Kock Machines is het bedrijf voor zitmaaiers en andere tuin- en parkmachines

Bij dit familiebedrijf hebben ze alle soorten zitmaaiers die u zich kunt wensen. Maar het blijft niet alleen bij zitmaaiers. Naast de John Deere zitmaaiers vind u hier ook alle andere voertuigen van John Deere. Zoals bijvoorbeeld tractoren voor de landbouw of terreinwagens. Bij elk voertuig van John Deere kunt u vertrouwen op het jarenlange vakmanschap van dit Amerikaanse bedrijf. Benieuwd welk voertuig het beste bij uw wensen past? Het is mogelijk om een proefrit te maken, zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet.

 

Een ruim aanbod en een goede service

Wilt u uw John Deere zitmaaier kopen bij een bedrijf met een uitstekende service? Ga dan zeker langs bij De Kock Machines in Lienden. Alhoewel langsgaan niet hoeft, want u kunt uw aankoop ook in de webshop doen en krijgt vervolgens uw nieuwe machine binnen 2 dagen gebruiksklaar thuis afgeleverd. Uiteraard is het wel een aanrader om langs te gaan en de gastvrijheid van dit bedrijf te ervaren. Van maandag tot en met zaterdag kunt u van 09:00 tot 18:00 terecht voor een kijkje in de showroom of om een proefrit te maken.

https://dekockmachines.nl/