Bonefast
Image default
Mode en Kleding

De kwaliteit van leer

De kwaliteit van het leer is belangrijk. En de beste lederen tassen voor mannen (en vrouwen!) zijn gemaakt van volnerfleder. Punt. Volnerfleder is het hoogste kwaliteitsleer dat voor geld te koop is. Het is duurder voor fabrikanten om te kopen en moeilijker voor hen om mee te werken – en ja, dit wordt weerspiegeld in de kosten voor jou. Maar je krijgt waar je voor betaalt, en in dit geval krijg je veel.

Ten eerste, volnerfleer komt van de bovenste laag van de huid en omvat alle natuurlijke nerf (vandaar “volnerf”). Het natuurlijke oppervlak van volnerfleer vertelt een verhaal. De unieke textuur onthult natuurlijke onvolkomenheden, vlekken en zelfs lichte merken in het oppervlak. De natuurlijke nerf bevat ook de sterkste vezels in de huid, wat de huid extreem duurzaam maakt. Naarmate het volnerfleer ouder wordt in plaats van te verslijten, verfraait het en ontwikkelt het de gewilde patina en het unieke karakter dat geassocieerd wordt met de beste leren tassen.

Materiaal omvat ritssluitingen, drukknopen, gespen, sluitingen, klinknagels, versieringen en alle andere niet-stofgebonden elementen van de tas. Net als hoge kwaliteit leer, de beste lederen tassen voor mannen zijn voorzien van duurzame materialen. Ook deze kunnen we eenvoudig houden: zoek naar metalen materialen. Als je messing, nikkel of ijzer in de beschrijving ziet, ben je op het juiste spoor. Denk aan deze volnerf leren tassen die voorzien zijn van antieke nikkel materialen, of deze vintage lederen tassen met messing en ijzer.

Een Cowboysbag rugzak wordt alleen gemaakt van het beste volnerfleer en de beste materialen, waardoor je zeker weet dat je het beste krijgt voor je geld. Probeer het zelf uit en raak overtuigd van dit Amsterdamse merk!