Bonefast
Image default
Mode en Kleding

De verschillende vormen van handtassen

De keuze tussen een klassiek stuk of een meer mode-gericht nietje is echt een persoonlijke. Als je van plan bent je collectie in de loop van de tijd uit te breiden, kun je misschien beter een trendy mode-nietje kiezen, zodat je je stempel op de wereld kunt drukken en kunt opvallen. Als je je minder bekommert om wat anderen van je tas zullen denken, kies je misschien voor een meer klassieke Prada of Chanel tas voor ingetogen elegantie.

Levensduur
Levensduur kan voor jou van groot belang zijn als je een handtas wilt hebben die een leven lang meegaat, en misschien zelfs een die je aan generaties na jou kunt doorgeven.

In dit opzicht zou het kiezen van een tijdloos ontwerp van de merken Louis Vuitton, Gucci, Chanel, of Hermes waarschijnlijk de beste keuze zijn. Deze ontwerpers staan bekend om hun hoogwaardige fabricageprocessen, naast erkende ontwerpen die de tand des tijds al hebben doorstaan, en dat waarschijnlijk nog vele tientallen jaren zullen blijven doen.

Kies je perfecte pasvorm
Je wilt er beslist voor zorgen dat je een handtas kiest die goed bij je past. Net zoals je met je kleding doet, kun je het beste verschillende mogelijkheden uitproberen en misschien zelfs een paar foto’s met de tas maken om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor je kiest.

Sommige van de grotere tassen kunnen immers behoorlijk zwaar worden met al het leer en de hardware die gebruikt wordt om ze te maken. Kies iets dat je met gemak kunt dragen, en dragen zonder je zorgen te maken of het buiten je proporties valt.