Bonefast
Image default
Alarmsysteem

Sloten openen met behulp van lockpicking

Sloten maken een belangrijk deel uit van ons dagelijks leven. Het is dan ook aan te raden hier bewuste beslissingen over te maken om de veiligheid te maximaliseren. Veiligheid is niet alleen in sloten te vinden, het is het totaal plaatje.

U kunt bijvoorbeeld wel een heel goed slot hebben maar als u een deur van karton heeft dan heeft dat natuurlijk helemaal geen zin. Hetzelfde geld voor ramen en muren, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Een goede manier om uw eigen beveiliging op de proef te stellen is penetration testing. Dit is een methode waarin u u inleeft hoe u uw huis zou binnen komen als u geen toegang ertoe had. Ik heb dit zelf ook weleens ervaren toen ik mijzelf had buiten gesloten van mijn huis. Ik kwam toen binnen een half uur weer binnen en werd er bewust van dat mijn douche raampje best makkelijk te bereiken was en gevoelig voor inbraak.

Er is ook een sport die dit doet met de focus op de veiligheid van sloten. Sloten zijn namelijk net zoals je weleens ziet in films of video games te kraken met speciale lockpicks. Door je een beetje te verdiepen in deze kunde kun je zelf op de proef stellen hoe makkelijk het is om je slot open te krijgen.

Doordat je het zelf doet wordt je je erg bewust van de kwetsbaarheid van sloten. Want over het algemeen zijn de meeste sloten redelijk makkenlijk te lockpicken.

http://www.lockpickwebwinkel.nl