Bonefast
Image default
Alarmsysteem

Installateur van alarmsystemen in Dendermonde

In de regio van Dendermonde wordt er tegenwoordig nogal wat ingebroken. Daarom ging ik op zoek naar een installatiebedrijf van alarmsystemen. Na wat opzoekwerk merkte ik al snel dat er in de regio van Dendermonde heel wat beveiligingsfirma’s actief zijn. Dit is een positief punt want ik steun graag de locale economie.

Maar welke van deze locale installateurs van alarmsystemen in Dendermonde moet ik nu juist kiezen. Ik heb me via de website geïnformeerd bij 5 verschillende bedrijven. Er waren meteen 2 bedrijven die er voor mij boven uitsprongen. Dit waren de 2 bedrijven die met alarmsysteem Jablotron 100 werkten. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk alarmsysteem dat zowel draadloos, bedraad als hybride kan geplaatst worden. Wij zouden opteren voor een hybride oplossing. De binnen – en buitensirene zouden we bedraad willen en al de rest draadloos. Daarnaast levert Jablotron 7 jaar garantie op al zijn onderdelen. Dit is voor mij toch een grote indicatie van de kwaliteit.

Nu moest ik nog tussen 2 verschillende bedrijven. Ik heb beide bedrijven uitgenodigd voor een gesprek en een om een beveiligingsanalyse van mijn woning uit te voeren. Wat me meteen opviel was de grondige en degelijke uitleg dat ik kreeg van de zaakvoerder van stopdedief.be . Hij was goed gedocumenteerd en wist alles in op een heel duidelijke mannier uit te leggen. Nu was het nog wachten op de offerte.

Een dag later kreeg ik een overzichtelijke offerte in mijn mailbox waarin alle onderdelen van het alarmsysteem stonden die we tijdens de beveiligingsanalyse waren overeen gekomen. De degelijkheid en grondigheid bleek ook sterk uit deze offerte.

Er was echter één iets dat me enorm verbaasde. De prijs was uitzonderlijk scherp. stopdedief.be was 25% goedkoper dan zijn concullega. Mijn keuze was dus snel gemaakt. Het Jablotron 100 alarmsysteem zal worden geplaatst door het bedrijf die mij de beste uitleg kon geven en daarnaast nog eens super scherp was in prijs.

Een drie tal weken na het ondertekenen van de offerte kwam de installateur het alarmsysteem plaatsen. Alles werd geplaatst zoals overeen gekomen en de installateur ging heel netjes te werk. De vloer lag er netter bij na de installatie dan er voor. Ik had die week wel nog niet gekuist omdat ik wist dat ze het alarmsysteem kwamen installeren.

Nu zijn we een paar maanden verder en heb ik nog geen minuut spijt gehad van mijn investering. Als je op zoek bent naar een betrouwbare installateur van alarmsystemen in Dendermonde dan moet je zeker eens bij de mensen van SDS langs gaan.

 

https://www.stopdedief.be/alarmsysteem-Dendermonde