Bonefast
Image default
Bedrijven

Altijd een luisterend oor voor je problemen

Bijna iedereen krijgt er op een bepaald punt in hun leven mee te maken: een tijd waarin je worstelt met teleurstellingen en tegenslagen en over het algemeen gewoon even niet zo’n fijne tijd hebt. Soms loopt het leven nu eenmaal anders dan je had gedacht en dat is soms een flinke domper. Het verstrikt raken in een negatieve spiraal ligt dan ook op de loer en het kan soms dan ook erg lastig zijn om je hier weer uit te kunnen trekken. Gelukkig is ook dit niet iets waar ze bij een psychologiepraktijk Delft niet samen met jou iets aan kunnen doen.

Niet lekker in je vel zitten hebben we allemaal weleens, maar soms is het gewoon fijn om te weten dat je hier niet alleen in hoeft te staan en dat je hulp kunt krijgen hierbij. Dat is bovendien ook helemaal niets om je voor te hoeven schamen. Iedereen zit weleens op zo’n punt waar je best wel eens een behandeling psycholoog Nootdorp kan gebruiken. Gewoon puur ook om je niet zo alleen te voelen en wat handvaten aangereikt te krijgen.

Het is heel belangrijk om te praten. Soms is het extra lastig om je problemen met je omgeving te bespreken. Zij staan er te dicht bij en zijn er teveel bij betrokken. Dan kan het heel fijn zijn om te kunnen praten met iemand die er verder vanaf staat en er bovendien ook voor ‘geleerd’ heeft. Dat praat in die zin natuurlijk ook nog wel een stukje makkelijker dan. Bovendien is het natuurlijk ook echt niets waar je voor hoeft te schamen. Er zit geen schade in het vragen van hulp omdat je er zelf niet meer uitkomt. Als het jou helpt om weer gelukkiger te worden, dan is er niets wat jou tegen zou moeten houden om dit op te pakken.

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/

Gerelateerde artikelen

Zet meer in op personeelsontwikkeling dankzij een expert

Kies uit een ruim aanbod gekleurde etiketten

Pomp voor kunstmatige meren en het belang ervan voor een goed project