Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de voordelen van smart lockers

Wanneer u op zoek bent naar kluisjes, zijn smart lockers een goed idee. Smart lockers zijn kluisjes die voorzien zijn van een slimme elektronische sluiting. Eurobox Continental heeft een ruim aanbod op het gebied van kluisjes en smart lockers. Deze kluisjes met een elektronische sluiting hebben veel voordelen ten opzichte van standaard kluisjes. Het grootste voordeel is dat u niet meer met sleutels hoeft te werken. Wanneer u kluisjes op grote schaal inzet, is het ontzettend vervelend als er constant sleutels kwijtraken. U hoopt dan dat u nog een reservesleutel heeft en moet deze direct bij laten maken, zodat u in de toekomst weer een reservesleutel klaar hebt liggen. Hier komt veel tijd en geld bij kijken. Kiest u voor smart lockers? Dan behoort het bijmaken van sleutels en het vervangen van sloten tot de verleden tijd. Ook het doen van administratie is dan niet meer aan de orde. Het is namelijk mogelijk om alle smart lockers via een digitaal systeem door iedereen te laten gebruiken. Niemand zit dan vast aan een persoonlijk kluisje.

U heeft keuze uit verschillende elektronische sluitingssystemen

Wanneer u kiest voor de smart lockers van Eurobox Continental kiest u uit verschillende elektronische sluitingssystemen. De keuze is als volgt:

  • Stand-alone systeem. Bij dit systeem wordt de elektronische sluiting geopend en gesloten met een pas en een passcanner.
  • Centraal pasbeheer. Bij dit systeem kent een beheerder de kluisjes toe aan een bepaalde pas.  
  • Web-based systeem. Dit systeem is volledig digitaal. Pasjes zijn niet aan de orde. 

Heeft u interesse in een van bovenstaande systemen? De specialisten van dit bedrijf denken graag met u mee welk sluitingssysteem het beste bij uw situatie past.

Voor welke toepassing wilt u smart lockers inzetten?

Smart lockers zijn breed toepasbaar. Verschillende bedrijfstakken en sectoren waarin ze deze slimme kluisjes inzetten, zijn onder andere het onderwijs, kantoren, industrie, ziekenhuizen, sport en recreatie en speciale toepassingen zoals evenementen. Heeft u specifieke wensen? Dit bedrijf maakt ook kluisjes op maat, zodat deze aansluiten bij de stijl van uw bedrijf, organisatie of evenement. Vraag een offerte op en geef al uw wensen door!

https://eurobox.be/