Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat te doen bij interesse in een epoxyvloer?

Ben je op zoek naar een duurzame vloerbekleding voor je werkvloer? Dan heb je vast al wel gehoord van epoxyvloeren en PU gietvloeren. Deze twee types vloerbekledingen worden steeds populairder in een brede waaier aan bedrijfssectoren. Het bedrijf dat je het best kan helpen met een epoxyvloer of PU gietvloer, dat is ABBI Industrie uit Niel. Zij staan klaar om elke klant op een professionele en vriendelijke manier verder te helpen. De medewerkers hebben een toepassing op maat beschikbaar, wat je wensen op het vlak van epoxyvloeren en PU gietvloeren ook zijn.

Vertrouw op hun jarenlange ervaring

Niet elk bedrijf weet correct om te gaan met PU gietvloeren en epoxyvloeren. Tijdens het plaatsen van de vloerbekleding worden de strengste kwaliteitseisen nauwkeurig gecontroleerd. Enkel zo kan je rekenen op het juiste advies, een volledig veilige werkwijze en de correcte afhandeling. Zowel epoxyvloeren als PU gietvloeren kunnen tegen een stootje of twee. Kleurstoffen, zuren en andere invloeden hebben geen tot bijna geen invloed op de vloerbekleding. Perfect dus voor zware industrieën waarbij veiligheid en comfort uiterst belangrijk zijn. PU gietvloeren worden op een speciale manier aangelegd, zodat ze optimaal bestand zijn tegen scheuren. Als laatste geven we graag mee dat een epoxyvloer en PU gietvloer goedkoop zijn in aankoop en allesbehalve een intensief en ingewikkeld onderhoud vragen. Zo kunnen jij en je werknemers zich met belangrijkere dingen bezighouden!

Ga meteen een samenwerking aan

Ben je geïnteresseerd in een epoxyvloer of PU gietvloer? Niets houdt je tegen om een samenwerking aan te gaan met ABBI Industrie. Elke dag opnieuw zorgen zij voor de beste service in het vak. Twijfel niet langer en doe beroep op hun ervaring met PU gietvloeren en epoxyvloeren. De juiste contactgegevens kan je eenvoudig terugvinden op de website van het bedrijf. Bel ze even op, stuur een e-mail of contacteer ze via het online invulformulier om aan de slag te gaan.       

https://www.abbi.be/