Bonefast
Image default
Marketing

Spandoek met een mooie tekst of foto? Laat deze professioneel bedrukken bij een specialist

Een spandoek laten bedrukken

U kunt het zich vast wel eens voorstellen, u wilt eens iets anders voor uw sportvereniging of voor uw werk maar u weet niet zo goed wat. U wilt namelijk echt opvallen maar dat is vaak lastig. U kunt een spandoek laten bedrukken, dat is namelijk erg origineel en verder heeft u er ook geen werk van. Spandoeken zijn namelijk ideaal als buitenreclame en u zult er altijd goed mee opvallen. Daarnaast is er erg veel diversiteit, u kunt namelijk zelf het formaat bepalen. Over het algemeen zijn er geen vaste maten dus de keus is volledig aan u. daarnaast wordt er tot wel 500 cm naadloos geprint, op deze manier is er meer dan genoeg ruimte voor uw opdruk. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit twee verschillende materialen, namelijk: PVC banner of juist voor Mesh doek. Daarnaast bent u ook volledig de baas over de afwerking, u heeft alles in eigen handen. Wanneer het spandoek met spoed geleverd moet worden, is dit ook geen enkel probleem. Bij een goed bedrijf kunt u dit namelijk heel eenvoudig doorgeven en zij zorgen ervoor dat u het spandoek op de verwachte tijd binnen zult krijgen. Lees meer

Wat is PVC Banner?

Als u zich afvraagt wat PVC Banner is wanneer u een spandoek wilt laten bedrukken, is dit volkomen voorstelbaar. Het is namelijk een speciale soort materiaal met een mooie, matte uitstraling. Over het algemeen maakt men het meest gebruik van dit materiaal voor de spandoeken die ze laten bedrukken. Alle info op de website.

Wat is PVC Mesh?

De tweede optie is PVC Mesh. Wanneer u verwacht dat uw spandoek veel wind zal vangen, dan zal dit de ideale oplossing voor u zijn. Dit komt omdat dit soort materiaal namelijk geperforeerd is, waardoor kleine gaatjes de waaiende lucht zal doorlaten waardoor er minder druk op het doek zal zitten. Dit is natuurlijk heel erg fijn en een erg goede oplossing in situaties met erg veel wind, maar wanneer in uw situatie wind geen rol speelt, kunt u toch het beste voor PVC Banner kiezen. Dit geeft op deze manier namelijk het mooiste resultaat. Maar vanzelfsprekend kunt u zelf bepalen wat u het mooist vindt, u kunt uw ontwerp aanleveren en een goed bedrijf zorgt ervoor dat alles in orde komt.