Bonefast
Image default
Gezondheid

Donkere huidvlekken bleken

Help ik heb last van donkere huidvlekken:

Wanneer je last hebt van donkere huidvlekken dan ga je anno 2016 natuurlijk eerst even kijken wat ome google te bieden heeft. Eenmaal op google terecht gekomen is het je vast opgevallen hoeveel klinieken er wel niet zijn om deze huidvlekken conform hun woorden snel en effectief te verwijderen. Maar vrijwel direct schrik je van die immens hoge prijzen.

De laser kliniek bied een snelle maar dure oplossing:

Ja er wordt bij laser klinieken inderdaad een hele hoop geld aan mensen zoals jou verdient. Het stomme is ook nog eens dat deze behandel methodes nooit gezond bevonden zijn. Wanneer jezelf hiermee in laat dan wordt het maar afwachten hoe jou huid hier over enkele jaren op zal reageren, omdat je deze behandeling elke paar maanden moet blijven herhalen. Je mag er vanuit gaan als de behandelaar zegt om de 3 a 4 maanden, dat je zeker om de 2 maanden in hun behandelingsstoel zult zitten.

Zelf de huidvlek met huis en tuinmiddeltjes proberen aan te pakken:

Wie eenmaal voorbij al die commerciële advertenties surft komt vast uit bij de citroen, aardappel en de melk artikelen. Je zou heel theoretisch je pigmentvlekken gezicht heel langzaam kunnen verlichten middels het inzetten van deze groente en fruit en zuivel sappen. Echter lijkt het vrij redelijk om te zeggen dat je hiermee niet veel resultaat zult boeken. Wel kan het je op een goedkope manier een goed gevoel geven, tenslotte wordt het toch een stukje beter dan het al was.

Huidvlekken bleken van een whitening crème?

Al sinds ze bestaan is er al een hoop ophef geweest omtrent whitening crèmes. Ze zouden gevaarlijk zijn, ze zouden uit rare landjes komen waar ze alles behalve onder controle zouden worden gemaakt. Deze gevaarlijke groep artikelen is inderdaad nog in Nederland te koop. Kijk maar eens achter de bali bij menig Toko of buitenlandse supermarkt. Vaak staat erop made in China, India, Pakistan. Maar ook erg vaak made in London, Parijs of New York. Je zou echt even moeten googlen of het een veilig product betreft. Daarnaast is de prijs ook vaak een duidelijke raad. Zo kun je soms wel verpakkingen van 100ml tot 200 ml kopen voor 15-20 euro. Wanneer je een goede kwaliteit product zou kopen, kost het fabriceren hiervan al een stuk meer dan de verkoop prijs die je betaald. Wij adviseren daarom enkel om producten gemaakt in Nederland te gebruiken. Deze producten zijn namelijk allemaal op veiligheid en werking getest alvorens deze op de markt zijn gekomen. Verder weet je als geen ander dat Nederland zijn eigen bedrijven heel veel regels oplegt, en dat is maar goed ook in dit geval

http://skinlight.nl/gratis-9-tips-egale-huid/