Bonefast
Image default
Auto

Renault Trafic – overweeg eens te leasen

Heb je je oog laten vallen op een Renault Trafic, denk er dan eens over of je die wilt kopen of leasen. Ook privé kun je tegenwoordig een auto leasen, en in sommige situaties biedt dat voordelen ten opzichte van kopen. Dus zet een en ander eens op een rijtje en misschien wil je dan wel je nieuwe Renault Trafic leasen in plaats van kopen, of je nu op zoek bent naar een privé- of een bedrijfsauto. Dat kan je, afhankelijk van je wensen en eisen, wellicht geld schelen en daarnaast gemak bieden, omdat de leasemaatschappij je zaken uit handen neemt die je bij een auto die je koopt, wel zelf moet regelen. Veel maatschappijen bieden de Renault Trafic aan als leasewagen, dus de keuze is enorm.

Renault Trafic, ideale bedrijfsauto

De Trafic is er als personenauto, maar ook als bedrijfsauto staat hij zijn mannetje. De Trafic is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, en is met allerlei handige accessoires uit te rusten die de auto helemaal op jouw bedrijfsvoering kunnen afstemmen. Ladders meenemen op het dak? Neem een imperiaal en het is mogelijk. Voorwerpen vastzetten op de laadvloer? Afhankelijk van welk model je neemt, heeft de Trafic tot achttien bevestigingspunten voor haken en spanbanden. Dus wat voor beroep je ook uitoefent, er is altijd wel een Trafic die geknipt is voor jouw bedrijf.

Renault Trafic voor personenvervoer

In zijn gedaante van personenauto kan de Trafic wel negen mensen comfortabel vervoeren. Je kunt kiezen of je een of twee banken achterin wilt. Wanneer de auto met twee achterbanken is uitgevoerd, kan de achterste bank helemaal weggeklapt worden zodat een grote laadvloer ontstaat. En natuurlijk zijn er verschillende versies en heel veel accessoires verkrijgbaar. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een personenauto, is er gegarandeerd een Trafic die bij je past.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen