Bonefast
Image default
Banen en opleidingen

Met de cursus keuren elektrische apparaten zorgt u voor een veilige werkomgeving

Werken met apparaten wordt veiliger als u of een medewerker van uw bedrijf de cursus “Keuren elektrisch gereedschap” heeft gevolgd. Er kan van alles mis zijn met apparaten die op het werk worden gebruikt. U kunt deze apparaten regelmatig laten keuren door een extern bedrijf, maar zelf keuren is natuurlijk veel efficiënter. Als iemand binnen uw bedrijf de cursus keuren elektrisch gereedschap heeft gevolgd heeft u hiervoor de juiste kennis in huis. Het volgen van deze cursus is geen grote investering, de cursus neemt slechts één dag in beslag.

Kennismaken met en toepassen van de NEN 3140 norm

Als u besluit om de cursus “Keuren elektrisch gereedschap” te gaan volgen dan maakt u allereerst kennis met de hierop van toepassing zijnde norm, de NEN 3140. Hierin is opgenomen aan welke eisen een apparaat moet voldoen om veilig te kunnen worden gebruikt. Daarnaast is beschreven hoe een test moet worden uitgevoerd om te controleren of een toestel nog gebruikt mag worden of moet worden vervangen of gerepareerd. U oefent deze vaardigheden ook in de praktijk, met een hiervoor bedoeld testapparaat. Dit is ook online te bestellen voor gebruik binnen uw bedrijf.

Direct aanmelden voor de cursus keuren van elektrische gereedschappen

U kunt zich direct online inschrijven voor de cursus “Keuren elektrisch gereedschap”. Dit doet u door u aan te melden bij Omega Training & Inspectie. Zij verzorgen deze cursus onder leiding van een deskundige docent uit de praktijk. U betaalt hiervoor een vast bedrag van 199 euro per deelnemer, exclusief BTW. U kunt kiezen uit meerdere data en locaties. Zo kunt u de cursus waar en wanneer u wilt volgen. Dit maakt het inplannen natuurlijk een stuk gemakkelijker. Het cursusgeld is inclusief uitgebreide lunch. Het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken voor een in company training. Neemt u hiervoor contact op met Omega, zij sturen u dan een offerte op maat.

https://omegatraining.nl/