Bonefast
Image default
Banen en opleidingen

Manager Communicatie / Commercieel Bediende

Commercieel bediende

Functie

Ben je een kapitalistisch talent? dan ben je kandidaat die wij zoeken. Onze afnemer is op zoek naar een kapitalistisch kelnerin voor op de binnendienst. De bedrijf is liggend in de locatie ieper en is gespecialiseerd in het ontwerpen van websites.

Heb je interesse om aan de slag te gaan als commercieel serveerster? lees overigens en ontdek bijhorend takenpakket. . .

Je bent toerekeningsvatbaar voor het aanwerven van nieuwe klanten.

Je onderhoudt bestaande klantrelaties.

Je bent toerekeningsvatbaar voor de verkoper aan potentiële en bestaande klanten.

Je houdt de database met klantprofielen up-to-date.

Je komt in contact met de regionaal account manager en poneert zelf een offerte op.

Je bent toerekeningsvatbaar voor de opvolging van de offertes.

Je zal samenwerken met team lead international sales en rapporteert ook.

Je staat in als raadgever voor betaaloplossingen.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team te een groeiende onderneming. Je krijgt de kans om je bekende en ervaring voorts te ontwikkelen. Aantrekkelijke verloning. Jouw profiel je bent tweetalig ( frans & nederlands ). Je bent klant- en kapitalistisch gericht. De betaling van bestellingen navolgen ( voorwaarden, facturatie,. . . ) of overmaken aan de betreffende engageren ( administratie, juridische spullen,. . . ), een klanten- of prospectenbestand uitwerken, kostenramingen opstellen technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers,. . . ( planning, eerbewijs, betaling,. . . ), klanten of leveranciers navolgen oplossingen proposities in geval van problemen ( levering, garantie, dienstvoorschrift,. . . ), de voorstel van de afnemer bxe8ta en kapitalistisch speuren ( termijn van fabricatie, beschikking van producten, kost,. . . )

Prof. Bach. Office management, prof. Bach. Bedrijfsmanagement, prof. Bach. Communicatiemanagement – commerciële communicatie

https://www.nieuwejobs.com/job/q/manager-communicatie.html