Bonefast
Image default
Dienstverlening

Schakel professionele hulp in bij het ontruimen van een woning

Een woning ontruimen kan een loodzware opgave zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een dierbare is overleden of wanneer u door een echtscheiding het huis uit gaat. Het is soms een erg grote en ingewikkelde taak om de woningontruiming zelf op te pakken. Gelukkig kunt u deze klus ook uitbesteden aan een bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat de woningontruiming conform uw wensen wordt uitgevoerd. Bruikbare spullen die u niet meer hoeft, worden naar de kringloop gebracht en wat niet meer bruikbaar is, wordt afgevoerd naar de afvalverwerking. Vervolgens wordt de woning, indien nodig, gereinigd of bezemschoon opgeleverd. U kunt de woning hierna overdragen aan de verhuurder of in geval van eigendom te koop zetten.

Woningontruiming voor een vaste prijs

Een woning ontruimen kunt u laten doen voor een vaste prijs. U neemt contact op met het bedrijf dat de woningontruiming voor zijn rekening zal nemen en ontvangt van hen een prijsopgave. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u nier voor onverwachte verrassingen te staan. U kunt ook gebruikmaken van aanvullende dienstverleningen, zoals het ontruimen van de tuin of het verwijderen van vloerbedekking. Indien nodig kan de woning ook grondig worden gereinigd. Dit gebeurt vooral als er sprake is van verwaarlozing of als de vorige bewoner vele jaren in het huis heeft gewoond.

Vraag een offerte op voor het ontruimen van een woning

Als een woning ontruimen voor u een te zware opgave is, neem dan contact op met Woningontruiming Regionaal. Zij werken in diverse regio’s in Nederland en kunnen een woning ontruimen voor een vaste prijs. Zo wordt u ontheven van deze zorg en kunt u erop vertrouwen dat de woning wordt leeggehaald en conform de gemaakte afspraken wordt opgeleverd. Woningontruiming Regionaal werkt bovendien samen met allerlei goede doelen en maatschappelijke instellingen. Zo kunnen de spullen die u niet meer gebruikt, worden gedoneerd aan organisaties zoals het Leger des Heils, de CliniClowns, verzorgingscentra, kringloopwinkels en meer.