Bonefast
Image default
Internet

Linkbuilding en linkdetox: een werkje voor specialisten

Linkbuilding is uiterst effectief, maar wel een werkje dat je maar beter aan een linkbuilding specialist over laat. Want hoewel het een super krachtige tool is, kan het indien slecht uitgevoerd ook tegen je werken en dat wil je natuurlijk vermijden.

 

Al jaren als linkbuilding specialist aan de slag

Bij Link Optimizer mogen ze zich al jaren SEO & linkbuilding specialisten noemen. Al heel wat jaren helpen ze bedrijven verder met het leggen van relevante en kwalitatieve links. Klanten zien hun website snel in Google stijgen en merken er onmiddellijk het rendement van. Maar Link Optimizer gaat verder. Als linkbuilding specialist halen ze ook schadelijke links weg en zorgen ze voor een gezond linkprofiel. De basis voor een goede positie in Google.

Na een grondige analyse gaan we als SEO linkbuilding specialist aan het werk, met alle tools die er voorhanden zijn. We houden onze kennis continu up-to-date en volgen de updates van Google minutieus. Zo kunnen we garanderen dat je makkelijker gevonden wordt en dat je positie in Google stijgt.

 

Linkdetox even noodzakelijk

Maar linkbuilding gaat verder dan enkel het leggen van links, je linkprofiel gezond houden is minstens even belangrijk. Daarom onderzoeken we als linkbuilding specialist geregeld of er geen schadelijke links opduiken en verwijderen we deze. In vaktermen noemt dit linkdetox.

Hoewel we geregeld horen dat linkbuilding niet meer werkt en Google penalties veroorzaakt, willen we dit als linkbuilding specialist weerleggen. Linkbuilding werkt nog altijd, als je het goed laat uitvoeren.

Heel wat referenties en succesvolle cases vormen het bewijs dat linkbuilding nog steeds werkt en je website hoger brengt in Google. Heb jij ook interesse in de persoonlijke aanpak van een echte linkbuilding specialist, contacteer ons dan. We vertellen je graag alles over onze werkwijze, maar beter nog: we boeken resultaat!

http://www.linkoptimizer.be/nl/over-ons/seo-linkbuilding-specialist/