Bonefast
Image default
Internet

De beste torrent sites

Wanneer je op zoek bent naar een goede torrent site, zijn er een aantal dingen van belang. Een torrent downloaden is niet altijd legaal. Het is dus erg belangrijk om te weten welke risico’s je loopt wanneer je p2p software gebruikt om online bestanden uit te wisselen.

Over het algemeen kunnen we stellen dat het downloaden van films meestal niet legaal is. Je hebt niet de rechten gekocht om deze film te mogen kijken en degene die de film uploadt heeft waarschijnlijk ook niet de rechten om deze grootschalig te mogen delen. Bestanden delen zonder dat hier copyright rechten op zitten of waarvan deze al verlopen zijn, is uiteraard volkomen legaal.

Een goede Torrent site vinden

Siqandar heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest gebruiksvriendelijke torrentsites op het internet. Er is niet alleen rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid maar ook met downloadsnelheid en andere mogelijkheden. Op deze mnaier hoeft u zelf niet meer op uitgebreid onderzoek uit. U kunt eenvoudig een van de sites uit de top 10 kiezen. Houdt u er wel rekening mee dat er op alle sites ook niet legale content te vinden is. U bent zelf verantwoordelijk voor uw zoekpatroon.

Torrents downloaden vs Streamen

Streamen is in sommige landen een veiligere manier om bestanden uit te wisselen ten opzichte van downloaden. Dit komt doordat de wetgeving verbiedt om te downloaden. Streamen is nog niet verboden. Dit is echter alleen van toepassing voor mensen die film bestanden willen kijken. Mensen die graag software bestanden uitwisselen, hebben hier uiteraard niets aan.

https://siqandar.com/de-top-10-torrent-sites-van-dit-moment/