Bonefast
Image default
Groothandel

Houtpellets kopen voor de liefhebber

Waar het vroeger doodnormaal was om de kachel op gas of houtblokken te laten branden, is het tegenwoordig steeds normaler dat mensen houtpellets kopen. Wat zijn houtpellets eigenlijk? Houtpellets zijn kleine houtsnippers die onder hoge druk worden samengeperst tot kleine buisjes van hout. Gedizo is een bedrijf dat het mogelijk maakt houtpellets te kopen die gemaakt zijn van afvalhout. Om de beste kwaliteit te garanderen, zijn de houtsnippers schoongemaakt en kurkdroog voordat ze worden verwerkt tot houtpellets. Op die manier krijgt u een betrouwbare bron van brandstof dat vele branduren meegaat en relatief goedkoop is, dit in tegenstelling tot brandhout of aardgas. En niet te vergeten dat het meeslepen van houtblokken of het hakken ervan veel moeite en tijd kost.

De houtpellets van Gedizo

De houtpellets van Gedizo zijn van uitmuntende kwaliteit die u niet vanzelfsprekend tegenkomt. Door alleen schoon en droog afvalhout te gebruiken, zijn de houtpellets van Gedizo in grote getalen in te kopen en lang houdbaar in bijvoorbeeld uw silo of schuur. Het is ecologisch zeer verantwoord om houtpellets te kopen die van afvalhout zijn gemaakt. Zonder de transformatie tot houtpellets zou dit hout zijn weggegooid. Door houtpellets te kopen, kunt u dus duurzaam stoken. Andere voordelen van houtpellets kopen, zijn bijvoorbeeld de relatief lage prijs vergeleken met andere brandstoffen en de verminderde risico’s voor uw gezondheid. Houtblokken produceren namelijk veel meer rookontwikkeling, wat op den duur schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

Wat is Gedizo?

Gedizo is een welbekend en betrouwbaar bedrijf dat van origine in de industrie van diervoeders zit. Zowel in Nederland als in Europa heeft het bedrijf tal aan vaste klanten dat onder andere snijmaïs en andere mixen bij het bedrijf inkoopt. Iedereen met een houtkachel is ook welkom om bij Gedizo houtpellets te kopen. Daarnaast is het een enorm voordeel dat houtpellets in big bags gewoon bij u bezorgd worden. Met bijna 30 jaar ervaring heeft dit bedrijf bewezen om goed te presteren en alleen de hoogste kwaliteit de accepteren. U weet bij Gedizo dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u krijgt waar u voor betaald heeft, namelijk: kwaliteit en kwantiteit.

https://gedizo.nl/