Bonefast
Image default
Groothandel

Uw logo op waterglazen laten bedrukken

Wilt u graag een speciale touch geven aan de waterglazen voor uw bedrijf? Dan is het een goed idee om deze waterglazen te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf. Dit laat zowel de glazen als uw bedrijf professioneler ogen. Bovendien kan het logo dan ook dienen als maatstreep om de glazen te vullen. Heeft u hierin interesse, maar weet u niet waar u glazen kunt laten bedrukken? 5dcor is een bekende leverancier van gepersonaliseerde glazen. Dit geweldige bedrijf heeft al decennialang ervaring met het bedrukken van glaswerk en porselein. U kunt er dus op rekenen dat ze kwaliteitswerk leveren.

Uw logo in de mooiste kleuren

Wanneer u waterglazen laat bedrukken, wilt u uiteraard wel dat uw logo in de mooiste kleuren erop verschijnt. Daarom gaan deze experts zeer zorgvuldig te werk bij het uitkiezen van de kleuren. Hierbij gebruiken ze Pantone-kleuren. Dit is een uniforme maatstaf op gebied van kleuren. Wanneer ze kleuren kiezen, kijken ze in de eerste plaats of het gaat om een bedrukking op glas of porselein. Dit heeft namelijk een invloed op de tint die de kleuren hebben in het eindresultaat. Bovendien worden glas en porselein op een andere temperatuur bedrukt, dus hier moet ook rekening mee gehouden worden. Wanneer ze de ideale kleuren gevonden hebben, beginnen ze met het maken van de verf. Hiervoor mengen ze de keramische pigmenten in poedervorm met een speciale zeefdrukolie. De verhoudingen van het poeder en de olie moet zeer zorgvuldig afgewogen worden om exact de juiste kleur te bekomen. Dit wordt fijngemalen tot een gladde homogene massa. Vervolgens kan het echte drukwerk beginnen!

Ontdek de wonderlijke resultaten

Uw logo in prachtige kleuren op mooie glazen, ziet u het al helemaal voor u? Contacteer deze experts dan snel om uw waterglazen te laten bedrukken. Kies een of meerdere modellen van glazen op hun website en geef al uw wensen en ideeën door. Het eindresultaat wordt vast nog mooier dan u had voorgesteld!

https://www.5dcor.com/