Bonefast
Image default
Bedrijven

Bij deze vloerenwinkel vindt u uw favoriete vloer op maat

Het uitzoeken van een nieuwe vloer kan een lastige keuze zijn, en daar helpen ze u bij vloerenwinkel Van der Heijden Vloeren in Oss graag mee verder. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld massief houten vloeren, maar voor ook laminaat, parket of lamelparket. Met het grote aanbod aan houten vloeren vindt u altijd de vloer naar uw wens. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een massief houten vloer, dan heeft u hiervoor keuze uit diverse houtsoorten. Europees eikenhout is de meest populaire houtsoort, maar wilt u graag wat anders? Dan vindt u tussen de 13 andere houtsoorten zeker een voor u geschikte houtsoort.

Een duurzame houten vloer voor alle betrokken partijen

Bij het kopen van een houten product, wilt u erop kunnen rekenen dat dit met aandacht voor mens en natuur gemaakt is. Als u een houten vloer koopt bij deze vloerenwinkel in Oss, koopt u altijd een product met het FSC keurmerk. Daardoor weet u zeker dat het hout afkomstig is uit bossen die met zorg beheerd worden. Daarbij is dit hout van uitstekende kwaliteit. Zo koopt u een kwaliteitsvloer die op alle gebieden duurzaam is. Zowel in de productie als in het gebruik, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Optimale service bij het uitzoeken van uw vloer

Wilt u graag iemand die met u meedenkt over de juiste keuzes voor uw houten vloeren? Het deskundige team van de vloerenwinkel van Van der Heijden Vloeren in Oss denkt graag met u mee. U kunt in de winkel terecht, maar ook telefonisch staan zij u graag te woord. Het team adviseert u graag over welke vloer het beste bij uw wensen past, maar ook over bijvoorbeeld de mogelijke behandelingen en natuurlijk wat het beste onderhoud is voor uw vloer. Voor inspiratie met betrekking tot verschillende vloeren, kunt u op de website van deze vloerenwinkel terecht. Hier krijgt u een indruk van de veelzijdigheid van dit veelzijdige bedrijf.