Bonefast
Image default
Auto

Geen verhuisstress meer door Verhuistaxi Rotterdam

Een verhuizing brengt altijd veel onrust met zich mee. Je zult veel dingen van tevoren moeten regelen om het allemaal soepel te laten verlopen. Je pakt je spullen in en moet vervolgens deze spullen naar je nieuwe huis zien te krijgen. Niet iedereen beschikt over een grote auto of een busje.

Gelukkig bestaat er zoiets als de Verhuis taxi Rotterdam. Een verhuistaxi is een busje of personenauto die je kunt huren, inclusief chauffeur. Je hebt dus meteen al een paar extra handen die je kunnen helpen. 

Groot gemak

De chauffeur komt voorrijden op het door jou voorgestelde tijdstip, je hoeft dus niet eerst de bus ergens op te halen. Ook hoef je je niet druk te maken om het besturen en inparkeren van zo’n busje.

De chauffeur weet van aanpakken en kan je dus prima helpen met het sjouwen van je meubels en andere spullen. Hij helpt met het inladen en uiteraard ook bij het uitladen van de spullen. Een trap op is ook geen probleem. Alles gaat natuurlijk in overleg.

Professionele chauffeurs

De chauffeurs hebben veel ervaring met verhuizingen en dus kunnen ze je genoeg tips geven over hoe je een verhuizing soepel laat verlopen. Zij hebben ook een goede kijk op hoe de bus het beste ingeladen kan worden, zodat alles mee kan en de spullen veilig vervoerd worden. De spullen die verhuisd worden door het personeel van de verhuistaxi zijn verzekerd. De chauffeur neemt zelf de bus weer mee terug, dus dit kost je geen tijd. Het is ook mogelijk om naast de chauffeur nog een extra sjouwhulp in te huren. Er worden verhuisdekens meegenomen, evenals spanbanden, een steekwagen en hondje om de verhuizing goed te laten verlopen. Voor meer informatie kun je altijd even bellen, er is veel mogelijk en er wordt altijd goed meegedacht.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/