Bonefast
Image default
Aanbiedingen

3 diamanten trouwringen

 

Dit is meteen duidelijk. Dit zijn trouwringen waar 3 diamanten ingezet werden. Hierdoor zal de bruid zonder twijfel schitteren. Met diamant maakt u altijd een goede keuze wanneer het op huwelijksjuwelen aankomt. Maar wat maakt 3 diamanten trouwringen zo bijzonder en waarom zijn deze huwelijksjuwelen ook de best voor jouw bruiloft?

3-steen ringen

3 diamanten trouwringen worden in de volksmond ook wel eens 3-steenringen genoemd. Ook deze ringen zijn klassiekers die we dikwijls terugvinden als huwelijksjuwelen, maar ook als klassieke juwelen. De zetting van de ringen is in vele gevallen klassiek. Een centrale steen wordt aan de zijkanten geflankeerd door twee kleinere diamanten. Hoewel nooit van dit basisconcept wordt afgeweken, blinken de meeste 3 diamanten trouwringen wel uit door originaliteit en persoonlijkheid. Waaraan is de populariteit van de 3-steen ringen in de meeste gevallen te wijten?

Een oneven aantal stenen

Het is een natuurlijk gegeven. Een oneven getal brengt geluk en 1 mag dan wel een oneven getal zijn, maar 3 is zoveel meer en zeker in geval van een huwelijk, meer aangewezen. Wie voor 3 diamanten trouwringen kiest, kiest voor welstand en overvloed. Zo biedt u uw geliefde zekerheid in het leven en zeg je dat je voor elkaar kunt zorgen.

Esthetisch verantwoord.

Een grotere centrale steen die geflankeerd wordt door twee kleinere diamantjes. Het is een eenvoudig patroon dat er sierlijk uitziet en in geen enkele setting voor een bruiloft zal misstaan. De slijpvorm die u kiest zal zeker tot de uitstraling van de 3 diamanten trouwringen bijdragen. Hierbij is duidelijk dat de briljant de slijpvorm is die het meest gebruikelijk is. Maar welk slijpsel u ook kiest, uw geliefde echtgenote zal echt schitteren op de dag van uw bruiloft.

Klassieke schoonheid

3 diamanten trouwringen schitteren als geen ander. Het patroon is een klassiek gegeven en benadrukt het belang van de gelegenheid. Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid en daar horen klassieke huwelijksjuwelen bij. Deze kan je op elnora trouwringen bekijken. 

Voor altijd

Diamanten zijn voor altijd en behouden eeuwig hun waarde. Met een diamant bezegelt u uw trouw aan uw aanstaande. Met 3 diamanten trouwringen laat u zeker uitschijnen dat uw relatie ernstig en langdurig van aard is. Met 3 stenen laat u aan de wereld zien dat het u echt menens is. Wanneer u met iemand trouwt, is het belangrijk dat de huwelijksjuwelen stabiliteit uitstralen. Met 3 diamanten trouwringen laat u echt zien dat u zeker van uw stuk bent en dat heel de wereld dat mag weten.