Bonefast
Image default
Electronica en Computers

De OnePlus 8T telefoon

Wanneer mensen een nieuwe telefoon gaan uitkiezen, denken ze maar aan een aantal merken. Meestal zijn dit Samsung, Apple, Xiaomi (China) en Nokia. Toch zijn er ook veel andere goede telefoonaanbieders op de markt. Een van deze telefoonmakers is het merk OnePlus. Het doel van OnePlus is om de allerlaatste technieken in hun telefoons te gebruiken, tegen de laagst mogelijke prijs. Dit maakt het merk zeer aantrekkelijk, omdat je bij Samsung of Apple al veel betaald voor de merknaam alleen.

Technische specificaties OnePlus 8T

Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus is de 8T. De OnePlus 8T is een elegant uitziende telefoon met hoogwaardige hardware. Ook beschikt de telefoon over veel werkgeheugen. Met een minimum van 8GB werkgeheugen kun je zonder problemen meerdere applicaties tegelijk runnen. De OnePlus 8T beschikt verder over minimaal 128GB opslaggeheugen en heeft een 4500 mAh accucapaciteit. In combinatie met een ‘’fast charger’’ laadt de telefoon supersnel op. Een van de belangrijkste punten van een telefoon is natuurlijk het scherm, daar je hier alle informatie gegeven krijgt. Het 8T beschikt over een 6,55 inch OLED-scherm met Full HD resolutie en 120Hz verversing snelheid. Verder draait de telefoon op Android en heeft het een viervoudige camera.

OnePlus 8T hoesjes

Bescherm je OnePlus met op maat gemaakte hoesjes voor de 8T. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je telefoon goed beschermt blijft. Het zou namelijk zonde zijn als het apparaat met de laatste technologische snufjes meteen kapot raakt. OnePlus 8T hoesjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren en zijn met verschillende printen te koop.

https://www.telefoonhoesje.nl/OnePlus-8T-Hoesjes