Bonefast
Image default
Entertainment

Waar koop je goedkope zwembaden?

Thuis een zwembad hebben is een leuke manier om te ontspannen en koel te blijven tijdens de warmere maanden. Of u nu op zoek bent naar een permanent zwembad of een tijdelijke die kan worden opgeborgen, zwembaden zijn een heerlijke toevoeging voor uw tuin. Zwembaden zijn er in alle soorten en maten, maar wat u ook kiest, vergeet niet om zwembadveiligheid te oefenen.

Het hebben van een eigen zwembad is erg logisch als u momenteel niet naar het strand of uw plaatselijke sportschool of recreatiecentrum kunt. Daarom, met warmere zonnige dagen, is er geen beter moment om zwembaden te kopen. 

Wat voor zwembaden?

In webshops vindt u diverse goedkope zwembaden. Van ingebouwde zwembaden tot zwembaden die ondergronds kunnen worden ingegraven. Ook vindt u diverse filters, zwembadverwarming en onderhoudsproducten voor uw zwembad. Als u niets in het aanbod kunt vinden, neem dan onmiddellijk contact met een specialist. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, leggen we de verschillen tussen zwembaden uit in deze blog.

Bovengronds zwembad

Bovengrondse zwembaden zijn zwembaden die op de grond zijn geplaatst. Daarom zijn ze niet ingegraven en daarom goedkoper dan ingebouwde baden. Er zijn veel verschillende maten, vormen en dieptes van dit type zwembad.

Ingebouwd zwembad

Dit type zwembad is ingegraven. Deze zwembaden zijn duur in aanschaf, maar kunnen permanent ingegraven worden, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten.

Opblaasbaar zwembad

Het opblaaszwembad is uiteraard opblaasbaar en heeft geen frame. Hierdoor zijn het goedkope zwembaden, maar zijn ze gevoeliger voor beschadiging. Deze soorten kunnen ook gekocht worden in kleine varianten, waardoor ze ook geschikt zijn voor kleine tuinen.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/